Waar koop je de goede badjas?

Jaren geleden waren er in elke stad wel badjas speciaalzaken te vinden. Deze tijd ligt ver achter ons. Als u een breed aanbod kwalitatief goede badjassen voor dames, heren & kids wilt bekijken is badjas.nl een goede optie. Badjas.nl is dé online aanbieder in badjassen voor iedereen. De website is professioneel opgezet en zeer gebruiksvriendelijk. U shopt op badjas.nl badjassen van budget tot luxe & van hip tot klassiek. Voor ieder wat wils dus. Gratis verzending & snelle levering.

 

Waar-koop-je-een-goedebadjas

 

Ochtendjas van katoen of fleece?

Damesbadjassen & herenbadjassen zijn er in verschillende stoffen. Ochtendjassen zijn v.eelal vervaardigd uit velours-katoen of fleece. Beide materialen hebben hun eigen prettige kenmerken. Fleece heeft als voordeel dat dit ’s werelds meest zachte & warme stof is voor een ochtendjas. Daarnaast draagt een fleece ochtendjas lekker soepel & licht.

 

fleece-ochtendjas-kopen

 

 

De ideale saunabadjas

Een badjas van velours-katoen ziet er luxueus uit en heeft ook een hoge absorptiegraad en ventileert goed. Zo kunt u uw velours badjas heerlijk dragen tijdens het ontbijten of een relax zondag, maar ook zeker na een warme douche of in de sauna. Velours-katoen is overigens kort geschoren badstof-katoen wat de badjas een fluweelachtige uitstraling geeft. Naast velours-katoen is het meer bekende badstof-katoen ook zeer populair onder saunagangers. Badstof-katoen heeft dezelfde prettige eigenschappen als velours-katoen en heeft ook nog eens een sneldrogend effect. De ideale saunabadjas is dus van katoen, omdat deze goed bestand zijn tegen de warme & vochtige omstandigheden van de sauna. Laat u verrassen door de stijlvolle saunabadjasmodellen van badjas.nl.