Waarom wafel badjas?

Een wafelbadjas is feitelijk een dunne katoenen badjas voor de sauna. De wafelbadjas kenmerkt zich door het moderne ruitpatroon in het dunne, hoogwaardige katoen. Een wafelbadjas is altijd van katoen. Katoen neemt goed vocht op en dat is bij wafelbadjassen ook het geval. Ideaal tijdens een dagje sauna, als u van saunaruimte naar saunaruimte loopt. Onze Badrock  wafelbadjassen zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar krimpen wel in de droger. Ons advies is dan ook om een maatje groter te bestellen dan uw reguliere confectiemaat.

wafelbadjas-unisex

Wafelbadjas van katoen online kopen

Het online bestellen van een wafelbadjas is op badjas.nl eenvoudig. Wij hebben onze uitgebreide webwinkel eenvoudig voor u ingericht. Via het makkelijke filtermenu kunt u de gewenste eigenschappen aanvinken. Binnen een paar klikken doorloopt u het bestelproces én dezelfde dag wordt uw wafelbadjas aan u verzonden.

wafel-badjas-badrock

Wafelbadjassen voor de sauna online bestellen

Vrijwel alle  wellness badjassen voor de sauna lenen zich uitstekend voor borduring. Personalized fashion is hot, een wafelbadjas met naam is een betaalbaar & leuk cadeau. Met behulp van onze eenvoudige borduurtool is uw  badjas met naam binnen een paar klikken besteld.