Wanneer ik twijfel tussen twee verschillende maten badjas, wat is de beste keuze?

In de meeste gevallen raden wij onze klanten aan om eerder te kiezen voor een iets grotere badjas dan een iets kleinere. Een heren- of damesbadjas is namelijk een kledingstuk die u draagt op ontspannen momenten. Als de badjas net aan is dan kan de badjas openvallen tijdens het zitten. Een iets ruimere badjas of ochtendjas zorgt ervoor dat de overlap iets groter is. Als u zit voelt u zich comfortabel en is uw lichaam gewoon met de hele badjas bedekt. Mocht u nu een romantisch avondje in de planning hebben dan is een damesbadjas die nauw aansluit misschien de beste optie. Dan komt het vrouwelijk silhouet ook mooi naar voren.

Ruim aanbod badjassen van maat xxs tot xxl

Op badjas.nl shopt u badjassen in een brede maatvoering. Wij hebben namelijk badjassen voor iedereen. Zo shopt u bij ons ook badjassen voor pasgeborene en zijn onze grote maten badjassen ook breed vertegenwoordigd. Onze standaard maten voor onze dames- & herenbadjassen lopen van maat XXS t/m XXL.

unisex-fleecebadjas-blauw

Badjassen voor iedereen

Met iedereen bedoelen we dan ook iedereen. Van baby badjassen in maat 86 t/m grote maten badjassen in 10XL. Bovenin de balk van onze webshop hebben wij alles netjes gecategoriseerd. Zo kunt u eenvoudig selecteren waar u naar op zoek bent. U kunt tevens filteren op geslacht, kleur, maat, prijs, leeftijd etc. Op badjas.nl maken we het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk!

kinderbadjas-velours-katoen

Onze vriendelijke badjasspecialisten staan altijd voor u klaar om u te helpen bij uw productkeuze!

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen