Wat is de beste badjas?

In onze uitgebreide webshop shopt u uitsluitend badjassen van goede kwaliteit. Echter is er wel verschil in kwaliteit. Wat de beste badjas is voor u, is persoonlijk. Een badjas van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs is voor veel mensen de beste badjas. Al onze badjassen hebben minimaal een levensduur van 7 jaar. Als u op zoek bent naar een luxueuze badjas die is vervaardigd uit premium materialen komt u uit bij onze luxe badjasmerken. Denk dan aan de prestigieuze labels Cawo , Crazy Comfort of VanDyck. Deze badjassen maken een verfijnde indruk door de prachtige pasvorm, opvallende dessins, zachtheid & hoogwaardige stoffen. 

Badjas van fleece of katoen?

We kunnen niet expliciet zeggen dat een badjas van katoen beter is dan fleece, of andersom. Het is namelijk net waar en wanneer u de badjas wilt gebruiken. Als u uw heren- of damesbadjas enkel thuis wilt dragen adviseren wij u om te kiezen voor een badjas van fleece. Fleece voelt heerlijk zacht tegen uw lichaam, biedt direct warmte en is relatief een goedkope stof. Katoenen badjassen (velours-, badstof- of wafelkatoen) hebben een hoge absorptiegraad, ventileren goed en hebben een sneldrogend effect. Als u van plan bent om uw badjas (ook) tijdens een saunadag te dragen is een katoenen badjas dus een goed idee. Katoenen badjassen kunt u uiteraard dragen tijdens uw relaxmomenten thuis. 

katoenen-badjas-kopen

Verschillende merken badjassen

Op badjas.nl shopt u een uiteenlopend aanbod van badjasmerken. Heeft u een romantische avondje in de planning? Dan zijn de satijnen kimono’s van het luxe ogende merk ‘Satin-Luxury’ wellicht iets voor u. Zoekt u een casual badjas van goede kwaliteit? Dan adviseren wij om de badstof badjassen & velours badjassen van Badrock eens te bekijken. Dit populaire label heeft een brede collectie badjassen voor hem & haar, in 9 trendy kleuren. Mensen die zich graag overdag ook hullen in trendy fashion zullen zich fijn voelen in de mooie collectie badjassen van Pastunette & Rebelle. Middels de eenvoudige filters navigeert u eenvoudig naar de badjas die voldoet aan uw wensenVoor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen