Wat is de beste badjas als u op vakantie gaat?

Heeft u een leuke vakantie gepland? Dan is een badjas een prettig kledingstuk om mee te nemen. Badjassen zijn er in verschillende uitvoeringen, materialen & modellen. Wij adviseren u om in de meeste gevallen te kiezen voor een badjas van katoen . Een katoenen badjas is ideaal voor een zomerbestemming. Als u op wintersport gaat is het advies te kiezen voor een badjas van fleece.

Een katoenen zomerbadjas kopen bij badjas.nl

Als u naar een zonnige bestemming gaat is het fijn als de zomerbadjas vocht opneemt, luchtig draagt, goed ventileert en een sneldrogend effect heeft. Onder katoenen badjassen vallen overigens alle soorten katoen: badstof-katoen, velours-katoen, wafel-katoen & bamboe-katoen.

Een fleecebadjas of snuggie voor de winter

Gaat u op wintersport? Dan kunt u wel wat comfort, warmte & behaaglijkheid gebruiken. Na een dagje skiën is het heerlijk om na een warme douche de warmte van een dikke fleecebadjas tegen uw lichaam te voelen. Fleecebadjassen bieden direct warmte en zijn superzacht. Naast onze fleecebadjassen zijn de luxe gevoerde ook een perfect kledingstuk om mee te nemen naar uw winterbestemming.