Wat is de beste manier om een badjas cadeau te doen?

Een badjas is een leuk cadeau om te geven op een verjaardag of een andere speciale gelegenheid. De handigste manier is om dit online te bestellen. Op badjas.nl zijn alle badjassen duidelijk gecategoriseerd en kunt u ook gebruik maken van een eenvoudig filtermenu. Ook kunt u online een gepersonaliseerde badjas met borduring bestellen.

 

Geef een badjas met borduring cadeau!

Hoe leuk is het om een Badjas met naam of leuke tekst cadeau te doen? Een persoonlijk & origineel geschenk tegen een betaalbare prijs. En hoe het werkt? Heel eenvoudig, wij hebben op badjas.nl namelijk een heel eenvoudige borduurtool voor u ontwikkeld. Binnen een paar stappen is uw persoonlijk badjas met naam of tekst besteld. U heeft keuze uit de borst, rug of borst & rug positie. Ook bieden we u een ruime keuze in lettertypen en borduurkleuren. Naast de standaardkleuren kunt u namelijk ook kiezen voor goud, zilver of neonkleuren. Let er wel op dat u een borduurkleur kiest die goed afsteekt tegen de achtergrond van de badjas.

Badrock badjassen in leuke bag

Mocht u niet kiezen voor een badjas met borduring, maar toch goed voor de dag komen bij de ontvanger: Kies dan voor een badjas van het trendy label ‘Badrock’. worden namelijk standaard aan u verzonden in een gave transparante bag met rits. Ook hebben wij van het merk ‘Badrock’ een gave, vilten tas met het Badrock Logo in het oranje erop. Deze kunt u vinden in de categorie ‘accessoires’. Superleuk om te geven en de ontvanger zal erg blij zijn met een badjas van topkwaliteit.

Wist u trouwens dat een badjas meer dan acht jaar mee gaat? De ontvanger zal zich dagelijks herinneren aan de bijzondere band die jullie hebben.