Wat is een fijne badjas?

Wat is er nu heerlijk dan te relaxen, chillen of Netflixen in een fijne badjas. Bij fijn denken we bij badjas.nl aan een  zachte badjas die soepel om uw lichaam valt. Binnen onze veelzijdige badjascollectie kunt u rekenen op zachtheid & comfort. Met onze makkelijke filters kunt u eenvoudig de gewenste eigenschappen selecteren. Het menu navigeert u zó naar de badjas van uw dromen.

Fijne badjas zacht

Fijne badjas van fleece kopen

De meest fijne & zachte badjassen zijn van fleece. ’s Werelds meest zachte stof voor een badjas is fleecestof. Er bestaan verschillende soorten fleece. Flanel fleece & coral fleece zijn de meest voorkomende fleecesoorten voor een badjas. Flanel fleece ziet er luxe uit en lijkt een beetje op velours. Coral fleece is meer fluffy en ziet er trendy uit en voelt alsof u wordt geknuffeld door een schaap. Polar fleece is kort geschoren fleece en wordt gebruikt voor wat dunnere badjassen van fleece. Alle drie de soorten fleece voelen zijdezacht aan bieden optimaal draagcomfort tijdens uw relaxmomenten.

fleece-badjas-zacht

Fijne badjas met naam online bestellen

Vrijwel alle badjassen lenen zich uitstekend voor borduring. Personalized fashion is hot, een badjas met naam is een betaalbaar & leuk cadeau. Met behulp van onze eenvoudige borduurtool is uw dames- of  heren badjas met naam binnen een paar klikken besteld.