Wat is een goede badjas voor na het zwemmen?

Als u op zoek bent naar een badjas voor na het zwemmen raden wij aan te kiezen voor een badjas van katoen. Dat geldt uiteraard voor dames en heren, maar ook voor kinderen. Katoenen badjassen hebben de juiste eigenschappen om aan te trekken als uw lichaam vochtig is. Katoen heeft namelijk een hoge absorptiegraad, ventileert goed en heeft een sneldrogend effect. Of u nu kiest voor een badjas van velours-katoen, badstof-katoen of wafel-katoen maakt geen verschil. Iedere badjas van katoen is – in tegenstelling tot fleecebadjassen – ideaal voor na de zwemles.

 

Katoenen kinderbadjas voor na de zwemles

Als u op zoekt ben naar een katoenen kinderbadjas  voor na het zwemmen, bekijk dan eens de kinderbadjassen collectie van Badrock Kids . Badrock Kids is een populair & trendy label van kinderbadjassen. Badrock kinderbadjassen zijn er in verschillende maatvoeringen, voor baby’s van 0 jaar tot en met tieners van 14 jaar. Het merk heeft gekozen voor speelse & frisse kleuren. De kindermodellen in effen kleur van Badrock zijn voorzien van stoere capuchon zodat het hoofdje en de nek uw kind ook warm worden. De binnenkant is van zacht badstof-katoen wat lekker zacht voelt tegen het inmiddels koude lijfje. De buitenkant is van luxueus velours-katoen. Dat is kort geschoren badstof-katoen wat een extra behandeling heeft ondergaan. Opvallend van de Badrock kinderbadjassen is de fraaie afwerking, neem bijvoorbeeld de dunne biezen en het trendy labeltje aan de buitenzijde.

 

Kinderbadjas met naam kopen bij badjas.nl

Kinderen houden van spullen en kleding met hun naam er op. Bij badjas.nl maken we het onze klanten graag makkelijk, daarom hebben we voor u een makkelijke ontwerptool gemaakt. Hiermee kunt u binnen een paar stappen de persoonlijke badjas van uw kind mee samenstellen. Bestellen is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. Als de kinderbadjas met naam besteld is, ontvangt u deze twee dagen later al thuis. Doorgaans is de levertijd van een kinderbadjas met naam één dag langer. Pak lekker een kopje thee en kruip met uw zoon of dochter achter de pc om een persoonlijke kinderbadjas te ontwerpen. U heeft bij badjas.nl de ruime keuze uit fantastische kleurtjes, ook zilver, goud en verschillende neonkleuren.

 

 

Zomer badjassen Zomerbadjassen dames Materialen Populaire kleuren
Zomer badjassen Korte dames badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Wafel badjassen Katoenen dames badjassen Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Dunne badjassen Kimono dames badjassen Fleece badjassen Roze badjassen
Korte badjassen Korte badjassen Velours badjassen Grijze badjassen
Katoenen badjassen     Blauwe badjassen
    Groene badjassen
      Rode badjassen
      Paarse badjassen