Wat is het verschil tussen een badjas en een ochtendjas?

Het verschil tussen een badjas en ochtendjas niet zo heel groot. Echter wordt een ochtendjas gedragen - zoals het woord het al zegt -  veelal in de ochtend gedragen. Heerlijk om te dragen na het opstaan en aan de ontbijttafel. Ochtendjassen zijn vaak vervaardigd uit zachte fleecestoffen en worden ook gedragen over een pyjama. Badjassen zijn van badstof- of velours-katoen, hebben een hoge absorptiegraad en ventileren goed. Dat maakt een badjas multifunctioneel en ook ideaal om te gebruiken na een warme douche- of badsessie. 

Comfortabele ochtendjassen

Op badjas.nl shopt u uitsluitend badjassen met een prettig draagcomfort. Dan hebben we het over badjassen met een soepele pasvorm, royale sjaalkragen & zachte stoffen. Een ochtendjas draagt u op rustmomenten of als u net wakker bent. Dan is er niets fijner om een comfortabele ochtendjas om u heen te slaan van goede kwaliteit. Badjassen & ochtendjassen hebben wij in diverse materialen o.a. wafel-, velours-, badstof-katoen, polar fleece, flanel fleece & coral fleece. De meest comfortabele stof voor een badjas is één van de fleecesoorten. Daarentegen is een dames- of herenbadjas van katoen weer multifunctioneel door de vele prettige eigenschappen die hierboven staan beschreven. 

Een badjas voor iedereen

Wij hebben een groot aanbod badjassen voor iedereen, kinder-, heren- & damesbadjassen. U kunt bij ons niet enkel terecht voor badjassen voor iedereen, maar ook in verschillende kleuren en prachtige dessins. Laat u verrassen door onze prachtige aanbod badjassen van topkwaliteit. Badjas.nl is het bewijs dat luxe niet duur hoeft te zijn.