Wat is het verschil tussen een kamerjas en badjas

Deze vraag wordt regelmatig gesteld aan onze medewerkers. Zowel een kamerjas als badjas worden graag gedragen als kledingstuk om in te ontspannen. Een kamerjas wordt eigenlijk uitsluitend thuis gedragen. Tevens oogt u een kamerjas veelal luxe en wordt deze gemaakt van zachte fleecestof. Een badjas wordt zowel thuis gedragen als in de sauna. De daadwerkelijke badjas is gemaakt van katoen. Badstof katoenen - & velours katoenen badjassen nemen namelijk goed vocht op en kunt u dragen op een natte huid. Bijvoorbeeld na een douchesessie of in de sauna. Badjassen kunnen uiteraard gedragen worden na het opstaan of om in te chillen of relaxen. Een kamerjas is een luxe mantel die mooi oogt als u deze in huis na het opstaan nog aanhoudt.

badjas online kopenEen badjas of kamerjas kopen?

Loopt u graag na het opstaan nog lang in uw relaxkleding. Dan is een luxe & zachte kamerjas van fleece een goede optie. Een kamerjas is vrijwel altijd lang en zorgt voor een optimaal draagcomfort. Als u graag naar de sauna gaat of op zoek bent naar een jas die u om u heen kunt slaan na een douche: Kies dan één van onze prachtige badjasmodellen van katoen. Laat u verrassen door onze veelzijdige collectie kamer- & U heeft de keuze uit verschillende kleuren, modellen & dessins.

Verschillende materialen

Het voordeel van een fleecebadjas is het ultieme draagcomfort.  Fleecebadjassen bieden direct warmte en comfort zodra u zich er in wentelt. Daarnaast dragen fleece badjassen lekker licht en soepel, dus kunt u ook naast uw relaxmomenten ook nog heerlijk rommelen in huis in uw badjas. Katoenen badjassen hebben als voordeel dat ze multifunctioneel zijn. Dat komt door de fijne eigenschappen van een katoenen badjas. Katoen heeft een hoge absorptiegraad, ventileert goed en heeft een sneldrogend effect. Heerlijk om te dragen na een douche en/of te dragen tijdens een saunadag. Uiteraard zijn onze katoenen badjassen ook heerlijk zacht, maar de fleece badjassen voelen net alsof u wordt geknuffeld door een schaap.

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen