Wat is mijn badjas maat?

Bent u op zoek naar een nieuwe badjas? Ontdek dan onze stijlvolle collectie badjassen voor heren en dames. Als u een badjas heeft gevonden die u aanspreekt is het ook belangrijk dat de pasvorm goed is. Een badjas draagt u veelal tijdens uw relaxmomenten dus is een prettig draagcomfort essentieel. U kunt op iedere productpagina een maattabel vinden van betreffende badjas. Aangezien wij een breed aanbod in badjassen hebben van diverse merken is iedere maattabel anders. Als u een badjas naar keuze heeft gevonden en de maattabel helpt u niet verder kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Onze vriendelijke badjasspecialisten geven maatadvies op basis van lengte en gewicht. Zij weten van ieder badjasmodel of de badjas overeenkomt met reguliere confectiematen en/of dat de badjas groot of klein valt. Zo weet u dat de badjas van uw dromen vrijwel altijd de goede pasvorm heeft.

Badjassen speciaal voor kleine en grote maten

Op badjas.nl shopt u badjassen voor iedereen. Binnen ons rijke assortiment zijn er ook badjassen voor tengere mensen. Mocht u bijvoorbeeld als dame een zeer kleine maat hebben (bijv. maat 34), dan is het ook een optie om van bepaalde tienerbadjassen maat 176 te nemen. Heeft u een maatje meer? Dan bent u eveneens aan het goede adres.  Grote maten badjassen bieden wij u van 2XL t/m 10XL in verschillende uitvoeringen. Van comfy fleecebadjas tot sauna wafelbadjas. Mocht u er niet uitkomen, laat u adviseren door één van onze medewerkers.

grote-maten-badjas-fleece-zwartgrote-maten-badjas-groengrote-maten-badjas-fleece-taupe

De juiste maat badjas kopen

Een badjas is eigenlijk het meest ontspannen kledingstuk uit uw garderobe. Het is belangrijk dat u zich fijn voelt tijdens uw relaxmomenten. Wij raden u aan om eerst de maattabel van uw droombadjas te raadplegen. Als u twijfelt over de juiste maat, bel of mail ons. Wij adviseren u graag bij de juiste productkeuze.

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen