Wat kan ik laten borduren op een badjas?

Als dé online specialist in het borduren van badjassen bieden wij u de mogelijkheid om uw badjas persoonlijk te maken. Zoals u van ons gewend bent maken we het onze klanten graag makkelijk. Wij hebben voor u een makkelijke ontwerptool ontwikkeld waar u de gewenste tekst op de badjas makkelijk mee invoert. U kunt ervoor kiezen om een naam laten borduren. Personalized fashion is hot! Ook kunt een leuke of grappige tekst laten borduren op één van onze mooie badjassen. En heeft u een bedrijf en wilt u uw bedrijf promoten door een badjas met logo te bestellen? Dan bent u op badjas.nl ook aan het goede adres! Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

saunabadjas-met-naam-online-kopen

Naam of logo?

Als u een bedrijf heeft kunt u uw logo mailen naar info@badjas.nl. Dan bekijken wij vrijblijvend of uw logo in het goede bestand is aangeleverd en of we uw logo kunnen borduren op onze badjassen. Als u direct een prijsopgave wenst te ontvangen kunt u dit er ook bij vermelden. Dan dienen we natuurlijk te weten om welk dames - of  herenbadjas model het gaat en om hoeveel stuks. Omdat wij de grootste online aanbieder in badjassen zijn kunt u rekenen op een scherpe prijsofferte. Als u op zoek bent naar een leuk badjas cadeau kunt u deze eenvoudig online bestellen op de productpagina.

fleece-badjas-personaliseren

Badjas met naam bestellen

Een badjas met naam bestelt u makkelijk online en heeft u binnen 1 á 2 werkdagen al in huis. U kunt de gewenste naam of tekst op de rug en/of borst laten borduren. Of natuurlijk beide. Dat is aan u. Binnen de ontwerptool kunt u dit makkelijk aangeven. Binnen een paar stappen doorloopt u het bestelproces en is uw persoonlijke badjas cadeau besteld!

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen