Wat kost een goede badjas?

Op badjas.nl shopt u heren- & damesbadjassen in verschillende prijssegmenten. Of u nu gaat voor een luxueuze badjas van een prestigieus label of een budget badjas: Op badjas.nl bieden wij u uitsluitend badjassen van goede kwaliteit. Onze inkopers maken een zorgvuldige selectie van badjassen van goede kwaliteit. Echter is er wel verschil in pasvorm, materiaal & details als u kiest voor een badjas van een topmerk. Een badjas is in beginsel goed als deze voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Basic of luxueuze badjas?

Onder een basis badjas verstaan wij badjassen die comfortabel zijn en van goede kwaliteit. Echter ook niets meer dan dat. Basic badjassen zijn bijvoorbeeld niet gemaakt van premiumkatoen en hebben vaak geen luxe ogende dessins. Een basic badjas is gewoon een fijne badjas die prima is om thuis te dragen. Wilt u een zeer luxe & stijlvolle badjas en wilt u deze dragen als een sieraad? Dan is een badjas van een luxe label een geweldig idee. Luxueuze badjasmerken die wij online aanbieden zijn o.a.; Cawo, Vandyck, Pip Studio Pastunette & Funky.  Een badjas van topkwaliteit heeft vaak een prachtige snit wat uw silhouet benadrukt en is voorzien van een schitterende afwerking. Zo hebben we voor ieder wat wils op badjas.nl.

satijnen-badjas-kimono-champagneroze-satijnen-badjas-kimonozwarte-satijnen-kimono-online

Kies een badjas die bij u past

Na jarenlange badjas ervaring durven wij te zeggen dat het essentieel is dat u een badjas koopt die bij u past. Als u zich overdag graag een tikkeltje spannend kleedt is een korte badjas of badjas met panterprint een goede optie. Bent u meer een klassiek type? Kies dan ook een badjas met een klassieke streep of ruit. Ook bij het kiezen van een badjas is het een goed idee als u dicht bij uzelf blijft. Dat geldt ook voor het badjasmodel. Showt u graag uw bruine benen? Dan is een korte badjas een fantastische optie. Wilt u de nadruk juist leggen op uw slanke taille? Kies dan een badjas met een vrouwelijke snit. Shop op badjas.nl een badjas die voldoet aan uw eisen en waarin u zich heerlijk voelt.

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen