Wat zijn de populairste kleuren heren badjassen?

De meest populaire kleuren voor een herenbadjas zijn grijs, blauw en natuurtinten. Denk bij natuurtinten dan bijvoorbeeld aan bruine, taupe of olijf groene herenbadjassen van verschillende merken. Zwarte herenbadjassen volgen kort daarop.

Grijze herenbadjassen online kopen

Jaren geleden werd grijs de trendkleur voor kleding en grijs is eigenlijk nooit meer verdwenen uit het modebeeld. Op badjas.nl shopt u verschillende kleuren grijs; lichtgrijs, grijs en antraciet. Het populaire merk Badrock heeft iedere collectie stijlvolle grijze herenbadjassen in haar collectie, zowel in fleece als in katoen. Dit zijn meer casual badjassen. Gaat uw voorkeur juist uit naar een zeer luxueuze grijze herenbadjassen, kies dan voor een badjas van het toonaangevende merk Cawo. Zij hebben luxe ogende herenbadjassen met verschillende prints in haar collectie. Een grijze herenbadjassen met strepen of ruiten zorgt voor een elegante look tijdens uw relaxmomenten. Laat u verrassen door de uitgebreide herencollectie op badjas.nl.

Kies voor een tijdloze blauwe herenbadjas | Badjas.nl

Een blauwe herenbadjas is beslist nummer één als het om de meest populaire kleur badjas voor een man gaat. Binnen onze verrassende badjascollectie kunt u meerdere kleuren terugvinden als het om blauwe badjassen voor heren gaat. Zo heeft u de keuze uit; aquablauwe, marineblauwe, lichtblauwe & kobaltblauwe herenbadjassen. Als u de badjas wilt gebruiken voor de sauna raden wij aan om te kiezen voor een badjas van katoen. Katoen heeft namelijk een hoge absorptiegraad en ventileert goed. Wilt u helemaal verdwijnen in de zachtheid van een badjas na een drukke dag? Dan is een blauwe herenbadjas van fleece de perfecte keuze.

Mocht u vragen hebben over uw productkeuze, bel of mail ons dan!