Wat zijn de voordelen van een badjas met rits

Een badjas met rits heeft meer voordelen dan u denkt. Naast dat een rits badjas trendy is, is het ook uitermate handig. Als u namelijk na het opstaan nog even in uw badjas wilt schoonmaken of rommelen hoeft u namelijk niet bang te zijn dat uw badjas openvalt. Dat kan bij een badjas met ceintuur nog wel eens het geval zijn. Bij een rits badjas is dit vrijwel onmogelijk. Daarnaast ziet u er in een rits badjas op ieder moment van de dag modieus uit.

dames panterbadjas met rits

Heren- en dames met rits

Als u op zoek bent naar een  herenbadjas met rits van topkwaliteit kunnen we u direct verwijzen naar onze Cawo badjassen. Cawo is een luxueus & prestigieus modelabel onder de badjassen. Ieder jaar weet het label weer te verrassen met prachtige herenbadjassen in de collectie. Dit jaar zijn dat onder andere schitterende herenbadjassen met ritssluiting & capuchon. Deze zijn gemaakt van premiumkwaliteit katoen en hebben een diagonale rits. Bijna een sieraad om te dragen. Voor dames hebben wij eveneens rits badjassen van Cawo. Echter hebben we ook rits badjassen voor dames in een lager prijssegment. Neem bijvoorbeeld onze panterbadjassen met rits van Badrock. Stoer & comfy. Ook van het merk Pastunette hebben wij rits badjassen met speelse prints. Pastunette is een trendy label die bekend staat om de zachte materialen & elegante dessins.

heren-badjas-met-rits-cawo-online-kopen

Rits badjas kopen

In de categorie badjassen met rits heeft u alle stijlvolle modellen op een rij.  Via ons makkelijke filtermenu navigeert snel & makkelijk naar úw perfecte rits badjas. Als u een rits badjas heeft gevonden die bij u past kunt u deze eenvoudig online bij ons bestellen. Binnen een paar klikken doorloopt u het bestelproces. Het bijkomende voordeel van het online kopen van een badjas is dat u een ruimere keuze heeft. Op badjas.nl hebben wij voor ieder wat wils!

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen