Wat zijn de voordelen van een badstof badjas?

Wat vele niet weten is dat badstof een katoensoort is. Badstof-katoen heeft vele prettige eigenschappen. Het voordeel is onder andere de hoge absorptiegraad. Dat zorgt ervoor dat een badstof badjas ook ideaal is om te dragen in de sauna. Ook heeft badstof een sneldrogend effect, waardoor een badstof badjas bijna als handdoek fungeert. Een badstof badjas is ook erg geliefd omdat het comfortabel, maar tegelijkertijd luchtig draagt. Een badstof badjas is eigenlijk multifunctioneel, dat is eigenlijk de conclusie.

badstof-badjas-met-capuchon-online-kopen

Badstof, katoen, velours, wat is allemaal mogelijk

Katoenen badjassen zijn onder te verdelen in verschillende soorten katoenen modellen. De meest bekende zijn badstof en velours. Badstof is hierboven beschreven en velours is luxe badstof katoen wat een extra behandeling heeft ondergaan. Feitelijk dus kort geschoren badstof-katoen. Dat geeft een luxe uitstraling aan de badjas. Velours wordt om deze reden nog wel eens verward met fleece, maar fleece heeft beslist andere eigenschappen. Badstof- & velours badjassen zijn beide multifunctioneel en kunt u dus op ieder moment van de dag dragen. Bent u op zoek naar een effen katoenen badjas in een trendy kleurtje? Dan raden wij u aan om de badjassen van Comvie & Badrock eens te bekijken. Trendy katoenen badjassen tegen leuke prijzen. Als u op zoek bent naar een luxe velours badjas van topkwaliteit is een badjas van Cawo of VanDyck een geweldige optie.

Badstof badjas voor de sauna

Badstof badjassen zijn erg geliefd onder saunaliefhebbers. Ook onze  badstof badjassen bieden wij u in verschillende uitvoeringen. Gaat u voor een stoere look? Dan is een badstof badjas met capuchon een goed idee. Deze hebben wij eveneens van het merk Badrock SPA. Onlangs lanceerde het mooie label ‘Comvie’ ook badstof kimono’s voor de sauna. Een kimono is eigenlijk een badjas zonder kraag en is helemaal van deze tijd. Deze zijn leverbaar in hippe kleurtjes als taupe, denim, grijs, olijf etc. Gebruik ons makkelijke filtermenu en vindt binnen een paar klikken dé ideale saunabadjas!

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen