Wat zijn de voordelen van een fleece badjas?

Tijdens het dragen van een fleecebadjas voelt het alsof u wordt geknuffeld door een schaap. Zo zacht is dit populaire badjasmateriaal. Het is fijn om tijdens uw relaxmomenten te zijn omhuld in de zachtheid & het comfort van een fleecebadjas. Een ander bijkomend voordeel van fleece is dat het direct warmte biedt. Als u net wakker bent en het koud hebt of na een regenachtige dag binnenstapt is een fleecebadjas heerlijk om te dragen. In tegenstelling tot een katoenen badjas draagt een fleecebadjas lekker licht en soepel. In een fleecebadjas kunt u zich heerlijk vrij bewegen zonder dat de badjas stug aanvoelt. Een badjas van fleece is dus een goed idee als u een badjas voor thuis zoekt.

roze fleece badjas Relax Companygoedkope fleecebadjas olijf groengoedkope witte fleecebadjas met capuchon

Dames of heren fleece badjas

Of u nu op zoek bent naar heren fleecebadjas of een dames fleecebadjas: op badjas.nl hebben wij het allemaal!  Fleecebadjassen bieden wij u van uiteenlopende toonaangevende merken en modellen. Als u op zoek bent naar een fleecebadjas met hemels sterrendessin in een kort model, dan is een  Rebelle badjas een goede optie. Ook hebben zij hippe fleecebadjassen met hartjes, strepen en dieren in de collectie. Als u op zoek bent naar een effen fleecebadjas in rustige natuurtinten raden wij onze fleecebadjassen van Relax Company aan. Dit merk haalt haar inspiratie uit de natuur door de kleuren uit de natuur gebruiken. Uw zenmomenten zijn nog fijner in een badjasmodel van Relax Company. Voor heren hebben wij ook schitterende fleecebadjassen die een ware aanwinst voor uw garderobe zijn. Neem bijvoorbeeld onze  Eskimo herenbadjassen met ruime sjaalkraag of Paul Hopkins herenbadjassen voor een kleinere portemonnee.

unisex fleecebadjassen voor hem en haar

Fleece badjassen voor ieder moment

Fleecebadjassen kunt u binnenshuis op ieder moment dragen door het prettige draagcomfort. Mocht u een fervent sauna ganger zijn raden wij aan om niet te kiezen voor een fleecebadjas. Fleecebadjassen nemen in tegenstelling tot een katoenen badjas namelijk geen vocht op. En dat is wel een pré voor een saunabadjas. Zo hebben we voor iedere gelegenheid een badjas. Echter zijn katoenen badjassen multifunctioneel en zowel geschikt voor thuis als de sauna. Relaxen maar!

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen