Wat zijn de voordelen van een katoenen badjas?

Het kiezen van een katoenen badjas heeft meerdere voordelen. Een katoenen badjas is eigenlijk multifunctioneel en kunt u zowel thuis als in de sauna dragen. Alle soorten katoen hebben namelijk een sneldrogend effect, een hoge absorptiegraad en ventileren goed. Op badjas.nl shopt u meerdere katoenen badjassen, namelijk van wafel-katoen, badstof-katoen, velours-katoen & bamboe-katoen. Alle soorten katoen zijn geschikt voor de  sauna en thuisgebruik. Het is heerlijk om na een warme douche een katoenen badjas om u heen te wikkelen. Ook na het opstaan is een comfortabele badjas het perfecte kledingstuk.

katoenen badjassen voor iedereen

Dames of heren katoenen badjas

Een stijlvolle badjas van katoen shopt u op badjas.nl voor iedereen. Voor kids, dames & heren. Wij hebben onze uitgebreide webwinkel eenvoudig ingericht en via ons makkelijke filtermenu navigeert u heel makkelijk naar de katoenen badjas die u het meeste aanspreekt. Van het trendy label ‘Badrock’ hebben wij prachtige effen katoenen badjassen met capuchon of sjaalkraag. De badjassen lijn met capuchon is vervaardigd uit zacht badstof-katoen. De badjassen met sjaalkraag zijn gemaakt van velours-katoen. Overigens is de binnenkant van deze badjassen wel gemaakt van badstof. Velours is feitelijk kort geschoren badstof-katoen wat een luxueuze uitstraling aan de badjas geeft. Beide modellen zijn leverbaar in 9 frisse kleuren. Ook van prestigieuze luxe badjasmerken shopt u katoenen badjassen met schitterende dessins. Op badjas.nl hebben wij voor ieder wat wils.

katoenen herenbasdjas met rits luxe Cawo

Katoenen badjassen voor ieder moment

Zoals we net aangaven is een katoenen badjas multifunctioneel en kunt u deze dus dragen op ieder gewenst moment. Er is ook een diversiteit binnen ons aanbod als het gaat om het badjasontwerp. Wilt u uw gebruinde benen bijvoorbeeld showen? Ga dan voor een  korte damesbadjas van katoen. Wilt u er jonger uitzien in uw badjas? Creëer dan een jeugdige look met een dames - of  heren met capuchon. Ook hebben we kimonomodellen van katoen als u graag ruimte in de hals wilt. Ontdek online onze geweldige collectie badjassen van katoen. Voor iedereen & ieder moment!

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen