Wat zijn populaire kleuren dames badjassen?

Over smaak valt nog steeds niet te twisten. In onze uitgebreide webwinkel bieden wij u een grote diversiteit in stijlen, modellen, materialen én kleuren. De meest populaire kleuren voor een herenbadjas zijn marineblauw & grijs. Dames kiezen vaak voor modieuze rustige kleuren. Denk dan aan taupe, denim, olijfgroen of lichtgrijs. Ook roze is nog steeds een populaire kleur voor een damesbadjas. Dit zijn dan vaak jonge meiden of dames van gemiddelde leeftijd. Als u zich overdag graag hult in chique kleding is een zwarte badjas ook een goed idee. Dames met allure kiezen veelal voor zwart. De eerste badjas die er op de markt was had een witte kleur. De  witte badstof badjas is nog steeds geliefd onder onze klanten, maar hoort zeker niet meer tot de top 3. Dat heeft er onder andere mee te maken dat wit erg besmettelijk is ondanks de frisse look die het u geeft.

paarse-badjas-capuchongroene-dames-badjas-online-kopenroze-damesbadjas-fleece-goedkoop

Ga jij voor een trendkleur of liever voor tijdloos

Een badjas gaat gemiddeld acht jaar mee. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u deze ook acht jaar hoeft te dragen. Voor de één is een badjas een volwaardig fashion item en voor de ander is het een noodzakelijk kledingstuk. Bent u een echte trendsetter? Kies dan voor een badjas in een trendkleur. Sommige hippe kleurtjes zijn trendy & tijdloos gelijk. Sommige trendy kleurtjes veranderen ieder seizoen weer. Bent u meer een klassiek modern type? Overweeg dan een badjas in een tijdloze kleur. Denk dan bijvoorbeeld aan een donkerblauwe badjas . Met een blauwe badjas zit u eigenlijk altijd goed!

Badjassen online bestellen

Als u weet voor welke kleur heren- of dames badjas u gaat, is bestellen nog nooit zo eenvoudig geweest. Het voordeel van het online bestellen van een badjas is het grote assortiment en vooral het gemak. U bestelt op badjas.nl binnen een paar klikken uw perfecte  fleecebadjas of katoenen badjas . Ons makkelijke filtermenu navigeert u zo naar de badjas van uw dromen. Als u uw badjas bestelling vandaag doet wordt uw nieuwe aankoop vandaag ook al aan uw verstuurd!

SoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames saunabadjassen                                                   Badstof damesbadjassen                                          Witte damesbadjassen                               
Dames kimono's Fleece damesbadjassen Zwarte damesbadjassen
Dames badjassen met capuchon Katoenen damesbadjassen Roze damesbadjassen
Dames badjassen met rits Velours damesbadjassen Grijze damesbadjassen
Korte dames badjassen Satijnen damesbadjassen Blauwe damesbadjassen 
Lange dames badjassen   Groene damesbadjassen 
Meisjes badjassen   Rode damesbadjassen