Welk materiaal is het fijnste voor een badjas?

Dat is lastig te zeggen zonder te weten waar u uw badjas voor wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een badjas om thuis in te relaxen of te dragen als u net wakker bent? Dan is een  fleecebadjas een goede keuze. Fleecebadjassen zijn lekker zacht en bieden direct warmte & comfort. Mocht u een badjas voor de sauna zoeken? Dan adviseren wij om te kiezen voor een katoenen badjas.

badstof-badjas-met-capuchon-online-kopen

Katoen of fleece?

Er zijn meerdere soorten katoen: wafel-katoen, bamboe-katoen, velours-katoen & badstof-katoen. Alle heren- & damesbadjassen van katoen op badjas.nl zijn bestand tegen de warme - & vochtige omstandigheden in de sauna. Katoen heeft namelijk een hoge absorptiegraad, ventileert goed en heeft een sneldrogend effect. Als u uw badjas thuis én in de sauna wilt dragen adviseren wij om te kiezen voor een badstof badjas of een velours badjas. Dit zijn de meest functionele materialen voor een badjas.

fleece-badjassen-relax-company

Comfortabele badjas voor ieder moment

Voor welke badjas u ook kiest, vrijwel alle badjassen op badjas.nl hebben een prettig draagcomfort. Immers draagt u uw badjas op de meest ontspannen momenten van de dag. Dan is het fijn als het voelt alsof u tijdens het dragen van de badjas wordt geknuffeld door een schaap. Als u kiest voor comfort en de badjas overal voor wilt gebruiken, adviseren wij om toch te kiezen voor een multifunctionele badjas van katoen .  

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen