welke-kleur-badjas-sauna

U bent aangekomen bij de meest veelzijdige badjassenwinkel van de Benelux. Wij bieden u dan ook een rijk scala aan (fashion) kleuren & dessins in badjassen. Als uw voorkeur uitgaat naar zachte kleuren bekijk dan eens de collectie van Comvie kimono badjassen. Gaat uw voorkeur liever uit naar felle kleuren, dan is een katoenen badjas van Badrock een goede keuze! Een  witte badjas is besmettelijk en dient u vaker te wassen dan een badjas met print of in een andere kleur.

Blauwe badjassen voor heren en dames

Met een blauwe badjas zit u eigenlijk altijd goed! Ook is er een ruime diversiteit in de verschillende kleuren blauw. Bent u een klassiek type? Overweeg dan eens om te kijken naar onze marineblauwe badjassen van verschillende merken. Houdt u meer van trendy & casual? Dan is een petrol blauwe of turquoise badjas weer meer iets voor u. Zo heeft het modieuze label ‘Pastunette’ een schitterende lichtblauwe rits badjas voor dames in haar collectie. Wilt u een jonge uitstraling hebben in uw badjas? Kies dan voor een hip kleurtje als denim blauw. Bent u een stoer type? Schuif dan morgen aan de ontbijttafel in uw blauwe badjas met capuchon.

blauwe-badjassen

Een grijze badjas is hot & trending


Get the look in een grijze badjas van badjas.nl. Een mooie grijze dames badjas voor jezelf of als cadeau voor een vriendin of uw vrouw! Bij Badjas.nl kunt u kiezen uit verschillende kleuren grijs! Een grijze badjas staat chique. U straalt allure uit met een grijze badjas. En wat ook leuk is? Veelal gaan mensen voor een witte – of blauwe badjas. Lekker apart en nét even anders. Onze unisex, grijze badjassen met sjaalkraag én onze unisex, grijze badjassen met capuchon zijn wel opnze aradepaardjes op badjas.nl. Onze grijze badjassen met capuchon zijn gemaakt van katoen. Katoenen badjassen ventileren goed en zijn geschikt voor sauna- en thuisgebruik. Velours, grijze badjassen met capuchon voor heren zijn erg populair wegens de glanslook. Het kort geschoren katoen geeft uw perfecte badjas allure, dus met deze heren badjas maakt u ook nog indruk aan de ontbijttafel na een leuke nacht met uw geliefde! Onze grijze heren badjassen van velours zijn van binnen vervaardigd van badstof, dat voelt lekker aan op uw huid.

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen