Welke stof voor ochtendjas?

Ochtendjassen & badjassen zijn er in verschillende stoffen. Ochtendjassen zijn veelal vervaardigd uit velours-katoen of fleece. Beide materialen hebben hun eigen prettige kenmerken. Fleece heeft als voordeel dat dit ’s werelds meest zachte & warme stof is voor een ochtendjas. Daarnaast draagt een fleece ochtendjas lekker soepel & licht. Een ochtendjas van velours-katoen ziet er luxueus uit en heeft ook een hoge absorptiegraad en ventileert goed. Zo kunt u uw velours ochtendjas heerlijk dragen tijdens het ontbijten of een relax zondag, maar ook na een warme douche of bad. Velours-katoen is overigens kort geschoren badstof-katoen wat de ochtendjas een fluweelachtige uitstraling geeft.

 

ochtendjas-fleece-kpen

 

 

 

Fleece ochtendjassen online bestellen

Wist u trouwens dat u éénvoudig de gewenste fleece ochtendjas kunt bestellen online? Aan de bovenzijde van de website navigeert u eenvoudig naar de categorie fleece ochtendjassen. Binnen het makkelijke filtermenu kunt u de andere eisen aan uw perfecte badjas aanvinken, bijv. met capuchon, de kleur zwart en een kort model. Binnen een paar klikken is uw ochtendjas besteld en vandaag wordt deze al aan u verzonden.

 

ochtendjas-fleece

Luxe ochtendjassen voor dames & heren

Binnen onze veelzijdige collectie bieden wij u ochtendjassen in verschillende prijsklassen. Van budget ochtendjassen tot luxueuze modellen. Als u morgen graag aan de ontbijttafel verschijnt in een luxe ogende ochtendjas raden wij u aan om deze toonaangevende merken eens te bekijken; Cawo, VanDijck, Floringo & Pastunette. Binnen deze mooie merken kunt u zowel terecht voor luxe ochtendjassen voor dames & heren.