Zijn kinderbadjassen verkrijgbaar in standaard kindermaten?

Wat leuk dat u op badjas.nl bent voor het vinden van een leuke kinderbadjas. Binnen de categorie kinderbadjassen kunt u bij ons leuke & speelse kinderbadjassen in verschillende prints & kleuren shoppen. Op iedere productpagina kunt u een uitvoerige maattabel vinden met de juiste badjasafmetingen. Het is afhankelijk van het merk hoe de maten precies worden aangeduid. Bij sommige merken komt dit overeen met standaard confectiematen. Dit is bijvoorbeeld bij het populaire kindermerk ‘Badrock’ het geval. Ook zijn er labels die de maten aanduiden in S, M,L of XL. In dat laatste geval kunt u rekenen op een maattabel waar de afmetingen van de kinderbadjas duidelijk zijn aangegeven. Ook wordt er vaak aangegeven bij welke leeftijd de juiste maat past. Mocht u toch nog vragen hebben over de juister kinderbadjas maat, bel of mail ons gerust. Onze vriendelijke badjasspecialisten informeren u graag verder.

kinderbadjas-badrock

Het voordeel van een kinderbadjas op maat

Een kinderbadjas met een maatvoering die overeenkomen met de confectiemaat is erg handig. Als u immers weet dat u kind bijvoorbeeld maat 128 heeft is het fijn dat u ook een kinderbadjas in maat 128 kunt shoppen. Kinderen groeien snel dus het is raadzaam om de badjas misschien ietsje groter te kopen. Het is bij een kinderbadjas helemaal niet erg als deze een beetje groot uitvalt. Onze kwaliteitsbadjassen gaan jarenlang mee, des te langer heeft uw zoon of dochter plezier van zijn of haar badjascadeau.

kinderbadjas badstof

Investeer in een goede kinderbadjas

Na het wakker worden is het heerlijk om uw kleintje te wikkelen in een zachte comfortabele kinderbadjas. Als het de bedoeling is dat uw kind de badjas enkel draagt na het opstaan en tijdens tv kijken is een fleecebadjas de meest warme keuze. Onze katoenen kinderbadjassen nemen goed vocht op en ventileren juist weer goed en zijn ideaal voor na de zwemles of het douchen. Uw kind zal zich in al onze speelse kinderbadjassen fijn voelen. Investeer in het comfort en behaaglijke gevoel van uw kind door een heerlijke kinderbadjas te shoppen op badjas.nl.

Op badjas.nl bestelt u ook superleuke baby badjassen met naam.

SoortenPopulair
Jongens  Kinderbadjassen met rits
Meisjes badjassen Katoenen kinderbadjassen
Baby badjassen Fleece kinderbadjassen