Badrock Deluxe badjassen

Het Nederlandse label Badrock is ontstaan in 2010. Met passie en gevoel voor trends hebben de oprichters een uiteenlopend badjassen assortiment op de markt gebracht. Van effen badjassen tot badjassen in opvallende kleuren en dessins. Het doel van Badrock is om de ochtenden en avonden vrolijker te maken. Binnen het portfolio presenteren zij met trots de Badrock Deluxe productlijn. Luxe badjassen van katoen. De buitenzijde van veel van deze modellen zijn velours (kort geschoren badstof)  voor een elegante look. Enkel online verkrijgbaar.

Badrock deluxe badjas

Badrock Deluxe badjassen velours

Als dé online aanbieder van badjassen kunnen de prachtige Badrock Deluxe badjassen natuurlijk niet ontbreken. De Badrock Deluxe badjassen uit de collectie van dit populaire label hebben alles – en nog meer – wat u een van een mooie badjas mag verwachten. Velours is kortgeschoren katoen en hierdoor ontstaat de mooie glanslaag op het materiaal. De binnenzijde van alle velours Badrock badjassen zijn aan de binnenkant van badstof katoen. Luxe van buiten en knuffelzacht aan de binnenkant. Het velours katoen van Badrock Deluxe is stevig en soepelvallend. De mooie sjaalkraag en nette afwerking maken dat u tegen een betaalbare prijs in stijl kan ontwaken. De Badrock Deluxe badjassenreeks in 9 verschillende kleuren zijn Unisex badjassen. Tevens zijn deze badjassen geschikt om te laten borduren. Hoe leuk is het om een badjas met naam cadeau te doen? Dat kan op badjas.nl al vanaf 1 stuk!

Badrock Deluxe badjassen met capuchon

Als u op zoekt ben naar een prachtigeheren badjas? Dan is een Badrock Deluxe  een fantastische optie. De velours badjassen voor heren hebben aan de binnenkant van de capuchon een andere kleur en dat maakt deze stoere heren badjassen nog gaver. Neem nu eens onze donkerblauwe badjas met rood aan de binnenzijde of de luxe zwarte heren badjas met grijze voering? Superleuk. En ook als u een saunaliefhebber bent is een Badrock Deluxe badjas een échte eyecatcher! Dat wordt shinen in één van de mooiste saunabadjassen uit de badjassencollectie van Badrock Deluxe!

Badrock DeLuxe badjassen online

Wist u trouwens dat badjassen van het trendy label Badrock enkel online zijn te bestellen? Het is evident dat het assortiment badjassen in algemene zin al veel ruimer is. Door de veelzijdigheid online en helemaal op badjas.nl is het vrijwel zeker dat u slaagt voor uw droombadjas. En als u heeft gekozen welk Badrock Deluxe badjas het wordt is bestellen nog nooit zo makkelijk geweest. Binnen een paar klikken is uw prachtige Badrock Deluxe badjas besteld en deze heeft u morgen al in huis op badjas.nl. Dit is met uitzondering van de badjassen met borduring. Echter duurt dit slechts één werkdag langer.

Ontwaken in stijl in een mooie badjas van BadrockDeluze: badjas.nl

Shop lekker rond en als u vragen heeft staat onze vriendelijke klantenservice altijd voor u klaar.