Pip Studio

‘Happy products for happy people’ is het motto van het unieke label Pip Studio. De oprichterster heeft zich nooit iets aangetrokken van trends van het moment, maar heeft bij al haar ontwerpen haar hart gevolgd.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pip Studio badjassen  

‘Happy products for happy people’ is het motto van het unieke label Pip Studio. De oprichterster heeft zich nooit iets aangetrokken van trends van het moment, maar heeft bij al haar ontwerpen haar hart gevolgd. Ze maakte furore met haar mix & match collecties. Met haar oog voor detail, keuze voor vrolijke kleuren & wereldse motieven verovert ze inmiddels de hele wereld. Zonder er bewust mee bezig te zijn raakt zij universeel een gevoelige snaar! Met trots presenteren wij unieke Pip Studio damesbadjassen in onze uitgebreide webwinkel.

Combineer romantisch & trendy met damesbadjassen van Pip Studio

Pip Studio badjassen worden gemaakt van de mooiste materialen. Het hippe merk weet altijd weer een gouden balans te vinden tussen trendy & romantisch in al haar ontwerpen. Onze inkopers hebben voor u de meest stijlvolle Pip Studio badjassen geselecteerd. Zo bieden wij online een werkelijk prachtig jacquard geweven damesbadjas met motieven van tegels uit India. Het dessin ziet u veel terug op het zonnige Ibiza en is heerlijk om in weg te kruipen tijdens uw relax momenten. Erg geliefd onder onze gewaardeerde klanten zijn ook de Pip Studio damesbadjassen met elegante bloemenprint. Het versiersel van kleurrijke bloemen steekt prachtig af tegen de pastelkleurige achtergrond. De zachtheid van de materialen waar Pip mee werkt vallen als een zachte deken om u heen.

Hippe dames badjassen van katoen | Pip Studio

Pip Studio legt de lat niet alleen hoog als het gaat om de kleurrijk dessins, maar ook betreft de kwaliteit. Dat is direct voel- & zichtbaar zodra u kiest voor één van onze prachtige Pip Studio badjassen.

Het overgrote deel van onze Pip Studio badjas modellen zijn gemaakt van hoogwaardig katoen. Katoen heeft een hoge absorptiegraad en ventileert goed. Door deze prettige eigenschappen kunt u zowel thuis als in de sauna een onvergetelijke indruk maken. Een Pip Studio badjas is onmisbaar voor de vrouw die weet wat ze wilt!

Hippe Pip Studio badjas online kopen bij badjas.nl

Het dragen van een Pip Studio damesbadjas ziet er niet alleen waanzinnig leuk uit, maar voelt ook fijn. Als één van onze Pip Studio damesbadjassen aan uw eisen voldoet is bestellen eenvoudig. Wij hebben voor u onze webwinkel overzichtelijk & duidelijk ingericht. Alles wat u hoeft te doen is de Pip badjas in uw maat te bestellen en morgen kunt u shinen vanaf het moment dat u opstaat.

BE HAPPY IN A PIP STUDIO BATHROBE!

Badjas merken
Badrock badjassen Eskimo badjassen Relax Company badjassen
Badrock kids badjassen Funky badjassen Satin-Luxury badjassen
Badrock SPA badjassen Cawö badjassen Vandyck badjassen
Rebelle badjassen Playshoes badjassen kind Badrock baby badjassen
Crazy Comfort Nonnasol badjassen Charlie Choe badjassen
Funky badjassen Pastunette badjassen Pip Studio badjassen