Cyber Monday

Hier onze Cyber Monday aanbiedingen! 

Tot volgend jaar

Welkom op deze bijzondere dag! Heeft u na Black Friday niet alles kunnen scoren wat u in gedachte had? Dan is Cyber Monday dé uitgelezen kans om uw online zoektocht naar de beste shoppingdeals nog even voort te zetten. Cyber Monday valt dit jaar op maandag 26 november, na Black Friday die er op de vrijdag ervoor valt (23 nov. 2018). Actie verlopen.

Veel online webwinkels laten de hoge kortingen het hele weekend doorlopen, maar officieel start Cyber Monday om 0.00 uur ´s nachts. Badjas.nl is de nr. 1 in badjassen en maakt haar klanten dan ook graag blij met fantastische badjas aanbiedingen. Volg badjas.nl op facebook en shop voor een kleine prijsje een waanzinnig mooie heren- of dames badjas

Verwen u zelf op Cyber Monday

Wist u trouwens dat Cyber Monday echt een online feestdag is? Waar fysieke winkels op Black Friday naast webwinkels ook hoge kortingen bieden, is Cyber Monday enkel een verwendag voor de online shopper.

Als we terug gaan naar het ontstaan van  Black Friday heeft deze feestdag voor aardig wat onrust gezorgd in Amerika, knokpartijen en enorme verkeersdrukte. Tijdens de aanloop na de kerstdagen is Cyber Monday als tegenhanger in het leven geroepen om de chaos op straat te voorkomen, dus enkel online aanbiedingen! En in deze hectische tijd waarin vele een strak schema hebben als het gaat om kinderen, carrière en het onderhouden van sociale contacten is het belangrijk om uzelf af en toe te verwennen. Waar? Op badjas.nl natuurlijk!

Tijdens Cyber Monday kan u uzelf verwennen met een heerlijk zachte comfortabele badjas, voor een klein prijsje. En daar heeft u de komende jaren dagelijks plezier van. Na het werk of nadat de kinderen op bed liggen even tijd voor uzelf! Met een kop thee, heerlijk omhuld in een knuffelzachte badjas. En bezoek eens een dagje een luxe spa of sauna waar uw nieuwe aankoop ook goed van pas komt!

Cyber Monday – een badjas kerstcadeau

Waar de één erg uitkijkt naar de sfeervolle kerstdagen met familie en vrienden,  zijn er genoeg mensen die het oncomfortabel vinden om opgedirkt geforceerd lang te tafelen… Zo is iedereen weer anders, maar in vrijwel geen enkele familie ontbreken natuurlijke cadeautjes onder de kerstboom! En de winkelstraten vullen zich ieder jaar weer met mensen die peinzend winkel in en winkel uit gaan. Online webwinkels draaien ook volle toeren tegen de gezellige kerstdagen. Is het voor u ook ieder jaar weer een gedoe om een mooi  cadeau te bedenken voor uw dierbare? Shop op Cyber Monday gewoon een waanzinnig leuke badjas van badjas.nl! Een prachtig betaalbaar kerstcadeau wat zeker gewaardeerd wordt door de ontvanger. En wil u uw kerstcadeau nu écht extra speciaal maken? Badjas.nl  personaliseert ook badjassen en voorziet badjassen met een professionele borduring . In verschillende kleuren & lettertypen!

Veel shopplezier & alvast fijne feestdagen!