Over Eskimo

Vanaf 1906 produceert het merk Eskimo comfortabel loungewear in zachte materialen met mooie dessins. De missie van Eskimo is dat de nachtkledij en badjassen een prettig draagcomfort hebben. En dat u ontspannende momenten nog prettiger worden.  Eskimo werkt met goede materialen en de badjassen zijn fraai afgewerkt.  Zo heeft u jarenlang draagplezier van uw Eskimo badjas. Goede kwaliteit badjassen tegen een betaalbare prijs.

Eskimo badjassen

Eskimo badjassen

De bedoeling bij de aanschaf van een badjas is dat u een comfortabele, leuke badjas koopt die betaalbaar is. Zo denkt het label Eskimo daar ook over. Op badjas.nl bieden wij uitsluitend badjassen van goede kwaliteit. Zelfs onze ‘budget’ badjassen hebben een goede kwaliteit. Uiteraard hebben we veel badjassen in het middensegment en in het hoogsegment bevinden zich vanzelfsprekend vaan de merk badjassen. U betaalt dan iets meer, echter is dat ook merkbaar in het materiaal of het draagcomfort. Eskimo daarentegen levert badjassen die qua prijsniveau gemiddeld zijn, maar het comfort hebben van een luxe badjas. Dat maakt dat wij op badjas.nl met trots onze Eskimo badjassen aanbieden.

Eskimo badjas moeder & dochter

Sommige van onze badjasmodellen hebben we voor moeder & kind. Hoe leuk is dat? Een fluweelzachte dames – en kinderbadjas met hetzelfde dessin. Neem bijvoorbeeld onze trendy pastelkleurige badjas. De damesbadjas van fleecemateriaal heeft een sjaalkraag en de kinderbadjas heeft een capuchon. Beide 

voelen fluweelzacht aan en hebben het zelfde pastél-mint kleurige dessin. Bestel veilig & eenvoudig een Eskimo badjas op badjas.nl.

Fleece badjassen van Eskimo

Eskimo heeft ervoor gekozen om haar badjasmodellen in fleece te produceren om het feit dat fleece warm & knuffelzacht is. Fleece neemt de temperatuur over van uw eigen lichaam dus dat wordt relaxen in stijl met een badjas van het trendy merk Eskimo.

Eskimo badjas online

Heeft u de Eskimo badjas gevonden die u aanspreekt? Dan wilt u deze natuurlijk zo spoedig mogelijk ontvangen op badjas.nl. Dat kan op badjas.nl! Wij kunnen ons dat namelijk goed voorstellen, dus is onze webwinkel eenvoudig ingericht, dit geldt ook voor het bestelproces. U bent niet verplicht om u te registeren voordat u uw badjas bestelt. Met een paar klikken is uw Eskimo badjas besteld, zodat u morgenavond al kan wegkruipen in uw nieuwe aankoop.

Shop op badjas.nl een Eskimo badjas, dat wordt genieten!