Heren badjas

Badjas.nl specialiseert zich in badjassen en alleen het beste is voor ons goed genoeg. Dat merkt u als u bij ons een heren badjas uitzoekt: stijlvolle badjassen van wereldberoemde merken, mooie stoffen en pasvormen waarover is nagedacht. De heren badjas heeft klasse bij Badjas.nl. De badjas is geen saai kledingstuk meer, het is een zorgvuldig ontworpen mode-item dat het grootst mogelijke comfort biedt. Zo hoort het!

Een heren badjas kopen, lange tijd was het een saai klusje waar geen man plezier aan beleefde. Badjassen zagen er toch allemaal hetzelfde uit, de pasvorm verschilde nauwelijks, prints of designs bestonden niet. Hoe anders is dat nu! Natuurlijk wilt u uw heren badjas zelf uitzoeken, natuurlijk wilt u kwaliteit. Want ook voor u is uiteindelijk alleen het beste goed genoeg. Winkel daarom bij Badjas.nl.

Zwarte badjas ruit

€ 24,95

Rode badjas

€ 49,95

Wafel badjas kimono

€ 44,95

Badjas heren

Een heren badjas moet prettig zitten, dat spreekt voor zich. Comfort is een eerste uitgangspunt. De badjas is een kledingstuk dat wordt gedragen op ontspannen momenten, bijvoorbeeld op een luie zondagochtend, of in de sauna. Dat een heren badjas comfort moet uitstralen spreekt dan ook voor zich. Een mooie, rustgevende kleur of een stijlvolle print helpen daarbij. Maar ook het materiaal is van het grootste belang.

Badjassen bestaan er in verschillende materialen. Klassiek, ook voor de heren badjas, is badstof, een stof die we ook van handdoeken en strandlakens kennen. Badstof is een katoenweving. Badstof ademt en neemt gemakkelijk water op: ideaal voor in de sauna of voor na het douchen. De fleece badjas is vooral geliefd om de zachte stof, die zo prettig draagt. De fleece badjas wordt vaak aan het ontbijt gedragen.

Heren badjas kopen

Bij Badjas.nl kunt u online een badjas voor heren kopen. U kunt in de webwinkel eenvoudig een keuze maken. Vergelijk de badjassen die we aanbieden en kies voor de stof, het design en het merk van uw voorkeur. Alleen het beste is goed genoeg, nietwaar? Wij zorgen ervoor dat u wat te kiezen heeft. Wij zorgen er ook voor dat uw bestelling bij u wordt thuisbezorgd: het gemak van online winkelen.