Is een badjas milieuvriendelijk?

Bedrijven worden steeds bewuster als het gaat om duurzaamheid & milieu. Als dé grootste online aanbieder in badjassen maken wij zeker bewuste keuzes. Zo zijn veel van onze badjassen Oeko-tex 100 gecertificeerd . Oeko-tex is een test- en certificeringssysteem voor textiel.  Oeko-tex is een keurmerk die garandeert dat het textielproduct niet schadelijk is voor uw huid en gezondheid. Het zegt niet zoveel over de belasting van het milieu, maar het is wel Fairtrade! Daarnaast worden onze verzendzakken gemaakt van gerecycled plastic. AL onze badjas bestellingen worden sinds drie maanden verpakt in gerecyclede verzendzakken en vervolgens aan onze klanten geleverd.                                           

duurzame-badjas-online-kopen

De voordelen van duurzame badjassen

Binnen ons brede aanbod shopt u voor een groot deel duurzame badjassen. U shopt op badjas.nl een scala aan toonaangevende merken. Als u nu echt voor een duurzame badjas wilt kiezen en bij wilt dragen aan een beter milieu, kies dan één van de volgende badjas merken: Cawo, Badrock, Vossen & VanDyck. Als uw voorkeur uit gaat naar een badjas van biologisch katoen slaagt u bij ons ook gegarandeerd. Veel van onze biologisch katoenen badjassen hebben een GOTS-keurmerk. GOTS is een internationaal keurmerk en staat voor Global Organic Textile Standard. Het keurmerk stelt eisen aan zowel de productie van de vezels als de verdere verwerking ervan tot kledingstukken. Tenminste 70 procent (te herkennen aan de tekst Made with organic) of minstens 95 procent (te herkennen aan de tekst Organic) van het kledingstuk moet uit biologisch geproduceerde materialen bestaat.Duurzame badjas kopen

Een duurzame badjas van goede kwaliteit shopt u eenvoudig online op badjas.nl. Op iedere productpagina beschrijven wij uitgebreid de informatie over betreffende badjas. Zo weet u precies uit welk materiaal de badjas vervaardigd is en welke keurmerken van toepassing zijn. Ook kunt u in het zoekveld de heren - & dames badjassen met gewenst keurmerk filteren, zodat deze eenvoudig naar boven komen. Mocht u een duurzame badjas zoeken, maar kunt u deze niet vinden? Bel of mail onze vriendelijke badjasspecialisten. Zij nemen de tijd voor u en helpen u graag bij uw bewuste productkeuze!

Duurzame badjassen op badjas.nl

duurzame-badjas-okeotex-100 duurzame-vandyck-badjas-oekotex-100duurzame-badjas-oekotex-100

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen