Is een gepersonaliseerde badjas een goed relatiegeschenk?

Een gepersonaliseerde badjas is een goede promotie van uw bedrijf. Op badjas.nl bieden wij ondernemers de mogelijkheid om een badjas met logo van hun bedrijf te bestellen als relatiegeschenken. Bij ons is dit al mogelijk vanaf 1 stuk. Een badjas met naam bestelt u eenvoudig via onze eenvoudige borduurtool. Een badjas met logo is specifieker. Daarom vragen wij of u  in dat geval uw bedrijfslogo in het juiste drukbestand wilt mailen naar info@badjas.nl. Als u dan ook aangeeft om welke badjas het gaat en om hoeveel stuks, zullen wij een scherpe prijsopgave per mail aan u sturen. Uiteraard zijn onze zakelijke badjasspecialisten ook altijd telefonisch bereikbaar. Zij helpen u graag bij uw productkeuze. Een badjas met logo is een goede reclame van uw bedrijf, omdat deze veelal in de sauna wordt gedragen. Iedereen zal uw bedrijfsnaam dan zien die in de sauna zit. Daarnaast is de gemiddelde levensduur van een badjas acht jaar.

gepersonaliseerde badjas met logo

Unisex badjas met bedrijfsnaam

Als u uw relaties of medewerkers wilt verblijden met een badjas met bedrijfsnaam of logo is een unisex badjas raadzaam. Zo hoeft u maar één badjasontwerp in verschillende maten te bestellen i.p.v. een dames- en herenmodel. Als u enkel uw bedrijfsnaam wilt laten borduren op één van onze stijlvolle badjassen kunt u dit online bestellen. Mocht u zeer grote aantallen willen bestellen raden wij u aan om toch onze vriendelijke klantenservice te benaderen per mail of telefoon. Zij kunnen dan op basis van uw wensen een gepaste prijsofferte doen. U heeft de keuze uit vrijwel ons gehele assortiment badjassen. Van fleece tot verschillende soorten katoen.

badjas met bedrijfsnaam online kopenbadjas met bedrijfsnaam online bestellencapuchon badjas met bedrijfsnaam

Heren- en dames badjas met logo

Als u een unisex-, heren- of damesbadjas heeft gevonden die voldoet aan uw wensen kunnen wij vrij snel leveren. Na de goedkeuring van het logo per mail wordt de borduurkaart gemaakt en worden de badjassen geborduurd door onze borduurstudio. Wij kunnen voor het borduren van uw bedrijfslogo de PMS-kleuren gebruiken van uw logo, zodat de kleuren identiek zijn. Als u een beperkt budget heeft adviseren wij om te kiezen voor één van onze kwaliteitsbadjassen van fleece. Fleece is vrij goedkoop materiaal, maar biedt wel warmte en comfort. Heerlijk voor thuis. Als u voor een katoenen badjas kiest betaalt u misschien iets meer, maar wordt u relatiegeschenk ook gedragen in de sauna. De keuze is aan u. Een  badjas met logo is een prachtig cadeau voor uw gewaardeerde relaties!

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen