Wat is de levertijd van een badjas met borduring?

De levertijd van een badjas met borduring is slechts één werkdag langer dan een badjas zonder borduring. Als u vandaag uw badjas bestelling met borduring plaatst voor 22.00 uur, wordt deze morgen aan u verzonden. Mocht u uw gepersonaliseerde badjas bestelling eerder op de dag plaatsen is er ook een mogelijkheid dat deze nog dezelfde dag bij ons de deur uit gaat. Gemakshalve zou ik uitgaan van verzending op de volgende werkdag. Dan heeft u uw nieuwe aankoop dus na twee dagen binnen. Dit is wat wij – als badjas.nl – garanderen, maar wij kunnen geen invloed uitoefenen op de werkwijze en omstandigheden bij Post.nl. Echter kunnen we na 14 jaar zeggen dat bestellingen die niet op de beloofde dag zijn geleverd op één hand zijn te tellen.  In tegenstelling tot andere badjasbestellingen kunnen badjassen met borduring helaas niet geretourneerd worden. Een persoonlijke badjas die wij retour ontvangen kunnen wij namelijk niet meer opnieuw verkopen.

Gepersonaliseerde badjassen met naam of tekst

Wist u dat bij badjas.nl het bestellen van een gepersonaliseerde badjas bestellen eenvoudig werkt? Met behulp van de eenvoudige ontwerptool kunt u makkelijk uw persoonlijke badjas samenstellen. Binnen de categorie ‘badjas met naam’ ziet u een grote collectie badjassen die u kunt voorzien van naam- of tekst borduring. Ook in de andere categorieën – bijv. damesbadjassen – kunt u badjassen zien die u kunt laten personaliseren. Aan de rechterzijde van iedere productpagina ziet u dan de optie staan met ‘Ja, ik wil deze badjas laten borduren’. Als u hier op klikt wijst alles verder voor zich. Binnen het tekstveld (de rug- of borstpositie) kunt u de gewenste naam of tekst invullen. Wij bieden ook keuze in verschillende lettertypen en borduurkleuren. Naast de standaard kleuren hebben we ook flitsende kleuren zoals neonkleuren, goud en zilver. Het is belangrijk dat de borduurkleur mooi afsteekt tegen de achtergrond van de badjas. Dan heeft u het mooiste resultaat.

Badjas met borduring online kopen bij badjas.nl

Badjas.nl is een betrouwbare webshop in badjassen en hét adres voor geborduurde badjassen. Of u nu een persoonlijke badjas wilt ontwerpen voor uzelf of uw kind óf een zakelijke aanvraag wilt doen: Wij zijn er voor u! Een badjas met logo is ook een goede promotie van uw bedrijf. Als het gaat om een grote zakelijke aanvragen adviseren om uw logo te mailen naar info@badjas.nl. Ook kunt u onze zakelijke accountmanager Niels bereiken op 0251-273040.