Badjas Cawö

Cawö badjassen – ontwaken in stijl!

badjas cawö

Als dé online aanbieder in badjassen staan de wensen van de klant centraal. Zoals u hoogstwaarschijnlijk van ons gewend bent is onze collectie kinder-, heren en dames badjassen rijk en vooral uiteenlopend. Met ons scala aan modellen, prints, materialen willen we uw badjas dromen vervullen op badjas.nl. Niet alleen wíj zijn voortdurend in beweging op badjas.nl, ook onze interne processen en met ons gevoel voor trends en allure óók ons assortiment.

Cawö badjas dames & heren bestellen

Binnen het hoog segment badjassen bieden wij online ook een verrassende collectie van het toonaangevende merk Cawö. Cawö wordt online en in de volksmond ook wel Cawo of Cawoe genoemd, maar we bedoelen uiteraard allemaal hetzelfde. De fraaie productlijn van Cawö kenmerkt zich onder andere door de premium kwaliteit  en met name de elegantie wat deze prachtige heren- en  dames badjassen uitstralen. Veel van de chique badjas modellen zijn afgewerkt met een prachtige bies of revers en dat maakt het helemaal af.

Cawö badjas – premium kwaliteitcawö badjas rits

De fijne velours badjassen van Cawö zijn fluweelzacht, hebben een soepelvallende pasvorm en zijn meer dan alleen badjas. Een Cawö badjas is een volwaardig kledingstuk waarmee u klasse uitstraalt. De premium kwaliteit badstof aan de binnenzijde van uw Cawö  badjas wordt vervaardigd in Duitsland, het velours (kortgeschoren badstof) wordt geproduceerd in Egypte, Egyptisch katoen is van zeer goede kwaliteit. Het dragen van een Cawö dames- of heren badjas zorgt voor een harmonieuze verbinding tussen uw persoonlijkheid en wat u uitstraalt!

Cawö badjassen – duurzaam & geen schadelijke stoffen

Voor dit toonaangevende merk worden alle fases van het productieproces gecontroleerd op schadelijke stoffen. De testcriteria gaat verder dan de gemiddelde internationale processen en alle productonderdelen (rits, knopen etc.) zijn onderdeel van het testproces. Bewustzijn en duurzaamheid is voor een groot deel van ons cliënteel essentieel en het is evident dat Cawö voldoet aan uw verwachtingen op het gebied van duurzaamheid. Deze visie van Cawö hebben zij bekrachtigd met een Eko-Tex Standard 100 certificering.