Badstof badjas

Badstof badjasEen badstof badjas is om verschillende redenen bijzonder geliefd: de gebruikte stof, een katoenweefsel, neemt gemakkelijk vocht; katoen ademt en is daardoor ook in warme ruimtes, zoals de sauna, heel aangenaam om te dragen; de stof is prettig zacht en voelt aan als een warme en zachte handdoek. Badstof heeft al bij al de perfecte kwaliteiten voor de badkamer en voor de sauna, twee plaatsen waar de badjas echt bij hoort.

De typische saunabadjas is, niet verrassend, een badstof badjas, maar ook buiten de sauna is een badjas van badstof vaak nog steeds het meest gebruikelijk. Mensen willen een badjas aan kunnen trekken met nat haar en ze willen hem kunnen dragen in de badkamer. In luxe hotels en B&B’s horen badjassen natuurlijk ook bij het eigen zwembad en wie het geluk heeft, een privé-zwembad te hebben, zal daar ook graag een badstof badjas dragen. Mogelijkheden genoeg!

Badstof badjassen vs. fleece badjassen

De badstof badjas mag dan het gewoonst zijn, de fleece badjas is al enige tijd in opkomst en ook deze badjas heeft ontegenzeggelijk z’n charmes. Fleece is een heel zacht materiaal, het heeft de goede eigenschappen van wol (warm, zacht, licht) zonder dat het prikt. Fleece badjassen zijn dus zeker een goede keuze, maar welke badjas nou werkelijk ideaal is, dat hangt van de situatie af.

We schreven al dat badstof goed tegen vocht kan en dat katoen ademt; in situaties waarbij die eigenschappen belangrijk zijn, raden wij een badstof badjas aan. Dus inderdaad in de sauna, bij het baden, na het douchen…

Een ideale sauna badjas is gemaakt van badstof. Fleece is dan weer ideaal voor wie de badjas als ontspannen kledingstuk wil dragen, bijvoorbeeld aan het ontbijt op een rustige zondagmorgen.

Sauna badjas bestellen

U kunt een badstof badjas bestellen in de webwinkel van Badjas.nl. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van bijzondere badjassen van de beste merken. Uiteraard geven we altijd informatie over het gebruikte materiaal, zodat u de badstof badjassen er gemakkelijk uit kunt filteren. Op die manier maakt u altijd de beste keus!

Roze damesbadjas met satijn

€ 54,95

€ 39,95

Capuchon badjas donkerblauw

€ 49,95

Uni kinderbadjas

€ 19,95