Badjassen Relax Company – haal de natuur in huis!

Badjassen relax company

Relax Company is een relatief nieuw badjassenlabel wat zich onderscheidt van andere badjassen op badjas.nl. Dat zit hem met name in de kleurtinten. Relax Company haalt haar inspiratie uit de natuur en met deze mindfull filosofie zijn badjasontwerpen ontstaan in zachte pasteltinten die u ook in de natuur terugziet. Neem bijvoorbeeld zacht blauw, zachte groentinten welke in het bos voorkomen, en zachte taupe tinten wat doet denken aan klei of aarde. De filosofie van Relax Company en haar prachtige basic badjassen uit zich ook in het logo ontwerp. Op het logo wordt in een cirkel het relaxte logo van een ontspannen, tevreden Boedha afgebeeld en ook hierin komt de kleur van de natuur terug. De associatie is natuurlijk niet vreemd omdat een badjas wellicht een kledingstuk is waar u zich enkel op ontspannen momenten in omhuld. Een heerlijk draagcomfort: de zachtheid van de ultrazachte, fleece badjassen van Relax Company. Ervaar de puurheid van de natuur tegen uw lichaam vanaf het moment dat u zich in de ochtend wentelt in uw badjas na het ontwaken. De basic- badjassenlijn van Relax Company is een standaard badjassenlijn van 100% hoogwaardig fleecemateriaal tegen zeer betaalbare prijzen.

Unisex badjassen – basic lijn van Relax Company

De unisex badjassen van de basic-lijn van Relax Company zijn gemaakt  van heerlijk zacht fleece. Dat zachte comfort is merkbaar zodra u de badjas om u heen slaat. Fleece badjassen zijn eigenlijk de best verkochte badjassen op badjas.nl. Om helemaal in relaxte sferen te blijven en de puurheid van Relax Company door te trekken is het natuurlijk heerlijk om u zelf in uw badjas nog extra te verwennen. Een heerlijk algenmasker, wat yoga-oefeningen of het luisteren naar ontspannen muziek. De missie van Relax Company is dat u deze ervaringen beleeft tijdens het dragen van de badjas. ‘Waar geluk’ zit in het leven vanuit je hart in rust - en dat doet u natuurlijk in een badjas van Relax Company. De unisex badjassen zijn leverbaar in drie maten: S/M, L/XL & XL/XXL. U heeft de keuze uit de volgende natuurlijke kleuren: zacht blauw, donkerblauw, zacht taupe en een zachte kleur mosgroen. Deze badjassen zorgen voor een ultrazacht draagcomfort. Wilt u úw badjas een persoonlijke touche geven? Als specialist in borduren kunnen wij de gewenste teksten en namen in de mooiste kleuren voor u borduren op uw badjas. Een  badjas met borduring met de tekst : ‘pure’ of ‘follow your dreams’ zijn uiteraard ook mogelijk én helemaal in de stijl van dit trendy label.

Kinderbadjassen Relax Company – badjas met naam

De kleinste onder ons mogen in deze badjassen reeks in rustige kleuren niet ontbreken. Dat is toch cute: uw kleine jongen of meid met natte haartjes wikkelen in een knuffelzachte badjas! Smaken verschillen, maar met de zachte pastelkleurige  kinderbadjassen is uw kind gewoon schattig in overtreffende trap. En ook voor deze gave kinderbadjassen met sjaalkraag & bindceintuur geldt: u kunt deze voorzien van borduring van naam. Een opgroeiend kind ontwikkelt langzaam steeds meer een eigen identiteit en met een naam op zijn of haar badjas voelt uw kind zich héél wat! En terecht, want het is natuurlijk waanzinnig leuk om een badjas te hebben met je naam er op. Als u uw kind extra blij wil maken laat uw kind middels onze borduurtool dan zelf de kleur borduurgaren kiezen en u kunt als ouder niet meer stuk. Tevens kunt u uw kind bijvoorbeeld een heerlijk behaaglijk gevoel geven door het warme, zachte fleece.

De kinderbadjassen van Relax Company zijn leverbaar in de volgende maten:

  • 110/116 – 4-6 jaar
  • 122/128 – 7-8 jaar
  • 134/140 – 9-10 jaar
  • 152/158 – 11-13 jaar
  • 164/176 – 14-15 jaar

 Kortom: bij badjas.nl zijn wij blij met het badjassenlabel die een missie heeft waar we allemaal iets aan hebben!