Welke badjas draag je in de winter?

fleecebadjas-winter

Ja, daar ben ik weer. Ik ben Sas – eigenaresse van badjas.nl – en neem u graag mee in de wereld van badjassen. Regelmatig deel ik ook vragen die bij onze klantenservice binnenkomen. De laatste krijgen wij expliciet vragen over dikke badjassen die voldoende warmte & comfort bieden als de kachel een stuk lager wordt gezet. De hoge energieprijzen houdt veel gezinnen bezig, omdat het simpelweg niet meer te betalen is. Ja, natuurlijk hebben wij comfy badjassen voor de winter. Lees hieronder alles wat je moet weten over onze verschillende  winterbadjassen voor het hele gezin!

 

fleece-snuggie-winter

Is een dikke badjas ook warmer?

Er is een misverstand over badjassen voor de winter. Een dikke badjas hoeft namelijk niet per sé warmer te zijn. Neem bijvoorbeeld onze fleecebadjassen. Fleece is ’s werelds zachtste stof voor een badjas, deze worden dan ook veel verkocht in de winterperiode. Zo hebben we ‘gewone’ fleecebadjassen in onze uitgebreide collectie, en  dikke fleecebadjassen met luxe teddyvoering. Als u op zoek bent naar een warme & behaaglijke badjas maakt het qua warmte geen verschil of u een gewone – of gevoerde fleecebadjas kiest. Fleecebadjassen bieden namelijk direct warmte ongeacht of deze gevoerd is met sherpafleece. Mocht u het gewoon fijn vinden om te zijn omhuld in een stevige & dikke badjas kunt u natuurlijk voor de luxe fleecebadjassen met sherpavoering kiezen. Mocht u wegens de hoge energieprijzen helemaal willen verdwijnen in uw nieuwe chill-outfit bekijk dan ook eens onze oversized fleece kleden met capuchon & mouwen. Deze hebben we ook zowel met als zonder sherpa voering. Heerlijk om in te relaxen en te cocoonen in de tijd waarin de wereld niet mooier wordt. Create your own world at home!

 

fleecebadjas-sjaalkraag

Flanel fleece of coral fleece?

Als u onze gave fleece kleden met capuchon & mouwen & badjasmodellen bekijkt op badjas.nl zult u waarschijnlijk zien dat er verschillende soorten fleece zijn. De meest voorkomende fleecestoffen zijn flanel fleece & coral fleece. Polar fleece is kort geschoren fleece en relatief dun. Flanel fleece is een hoogwaardig fleecesoort welke korte haartjes heeft. Coral fleece is hoogpolig en biedt net zoveel warmte & comfort als flanel fleece.

Laat de winter maar komen!