Badjas.nl neemt het label ‘Crazy Comfort’ over

badjas-set-crazy-comfort

Wat leuk dat u mijn wekelijkse blog weer leest over badjassen. Als u hier voor het eerst bent…Ik ben SAS en eigenaresse van badjas.nl. Via mijn blog deel ik al mijn badjasavonturen met mijn lezers. Vandaag ben ik in de digitale pen geklommen omdat ik leuk nieuws heb. Zoals u misschien weet shopt u op badjas.nl badjassen van verschillende toonaangevende merken. Vorig jaar benaderde het gave label ‘Crazy Comfort’ ons met de vraag of wij hun badjassen online wilde aanbieden. Het is een hip merk wat oog voor duurzaamheid heeft als u kijkt naar de productie en het materiaalgebruik van de badjassen. Zo geschiedde…. Vrolijke unisex badjassen met kokosnoten, art dessins, toekans en retro prints verrijkte onze uitgebreide webwinkel. Een paar weken geleden werden we door de eigenaren opnieuw benaderd. We kregen de vraag of wij het duurzame label over wilde nemen? Het antwoord was: Ja! Als de nummer 1 in badjassen hebben wij al vele merken en/of webwinkels overgenomen. We willen immers de grootste blijven in badjassen. Lees hieronder meer over de badjassen van Crazy Comfort .

Om de overname van dit duurzame gave label te vieren bieden wij u op de gehele collectie van Crazy Comfort 25% korting!

badjas-kokosnoten

Oog voor duurzaamheid

De bewuste keuzes van het hippe merk uiten zich bijvoorbeeld in het gebruik van de stoffen waar de badjassen uit geproduceerd zijn. De binnenzijde van alle Crazy Comfort badjassen zijn gemaakt van ecologisch katoen, geproduceerd volgens de Oeko-tex normen. De buitenzijde van de badjassen zijn ultrazacht. Dit komt door het dun laagje polyester wat erover heen zit. Dit is zeker niet slecht voor het milieu, want dit is gemaakt van gerecyclede pet-flessen. Buiten dat een badjas van dit label een bewuste keuzes is komt u natuurlijk helemaal kek voor de dag. Buiten het ultrazacht draagcomfort hebben de CC badjassen ook luxe extra’s, zoals kleurige logootjes en een extra ophanglus. Het ecologische katoen neemt goed vocht op en ventileert goed. Dus wat u ook gaat doen: deze multifunctionele,  grappige badjassen zijn altijd het antwoord. Dé perfecte  stoere badjassen voor thuis én de sauna.

Crazy Comfort badjas

Hippe badjas set voor man & vrouw

Bent u op zoek naar een hippe badjas set voor u en uw partner? Dan is een badjas van Crazy Comfort een geweldig idee. De gave dessins zorgen voor een trendy look. U ziet op onze afbeeldingen ook dat man en vrouw dezelfde badjas dragen. Dit is dezelfde badjas, ze zijn namelijk unisex. Een  voor man & vrouw, hoe gaaf is dat? Samen Netflixen of naar de sauna in dezelfde speelse badjas als uw partner.

Wij zeggen: doen!

Groetjes,

SAS