In een badjas naar de zonnebank

badjas-zonnebank

Welkom op badjas.nl en leuk dat u ons blogartikel weer leest. We hebben immers het leukste badjassenblog van Nederland. Hier houden we u natuurlijk op de hoogte van hippe nieuwe badjascollecties. Een badjas is het meest ontspannen kledingstuk uit uw garderobe en kunt u op meerdere momenten dragen als u denkt. Na het opstaan, tijdens het Netflixen en in de sauna is een modieuze badjas sowieso onmisbaar. Bent u het type van ‘doe maar gewoon, dan doen we al gek genoeg’? Zo’n hippe chick hebben wij namelijk op kantoor werken. Een spontane meid met knot op kop en casual kleding aan. Zij trekt zich niet zoveel van de wereld aan, gelijk heeft ze. Uiteraard hebben ál onze medewerkers ook trendy badjassen van badjas.nl. Gisteren kwam onze collega op kantoor en gaf ze aan dat ze naar de zonnebank is geweest in de haar nieuwe badjas! Lekker makkelijk, hoefde ze zich niet te ontdoen van alle kleding. U komt natuurlijk wel mensen tegen bij de zonnebankstudio als u in badjas gaat. Hieronder hebben we voor u hippe badjassen voor u uitgelicht sunshine! Gave badjassen die u snel om u heen kunt wikkelen als u even gaat zonnen.

panterbadjas

Damesbadjassen met panterprint

Binnen ons veelzijdige aanbod  damesbadjassen zijn de meest populaire beslist onze hippe panterbadjassen . Dierenprintjes raken eigenlijk nooit uit de mode. Onze Badrock panterbadjassen kunt u circa acht jaar dragen, dus u zit met een panterbadjas altijd goed. Omdat deze zo geliefd zijn onder onze klanten hebben we dan ook een veelzijdig aanbod in dierenprint badjassen: panterbadjassen van fleece, katoen, satijn met rits en met sjaalkraag.

roze damesbadjas

Girls loves pink bathrobes!

Meisjes én dames houden van roze. Helemaal meisjes-meisjes (ja, ook meisjes van 45 bedoel ik hiermee). En u shopt bij ons uiteraard verschillende tinten roze: lichtroze, oudroze, pastelroze, donkerroze & fuchsia roze. U heeft straks een lekker bruin kleurtje, maar wilt u een extra jonge look? Kies dan bijvoorbeeld voor onze  roze damesbadjas met capuchon. Wilt u uw gebruinde benen showen? Dan is een korte roze badjas een optie. Gebruik ons makkelijke filtermenu en vink de gewenste eigenschappen aan. U dan navigeert dan binnen een paar klikken naar de perfecte roze badjas.

 

Dat wordt shinen!