Kimono: doen of niet doen?

kimono-satijn-ruffles

Wat leuk dat u op badjas.nl bent voor het lezen van mijn blog. Tweewekelijks delen we via dit blog nieuwe collecties, tips of weetjes over badjassen. Althans, over alles wat met badjassen samenhangt. Bij onze klantenservice krijgen we vaak de vraag wat een kimono nu precies is en welke soorten kimono’s wij aanbieden in onze uitgebreide webwinkel. Het is maar net waar u naar op zoek bent en waar uw voorkeur naar uitgaat. Wilt u uw partner verleiden tijdens een romantisch avondje in een elegante satijnen kimono met ruffles? Of wilt u juist een degelijke badjas met modieuze kimono kraag voor de sauna? Wij hebben het allemaal en hebben hieronder alle stijlvolle kimono’s van badjas.nl voor u op een rij gezet.

kimono-badstof-katoen-sauna

Kimono van katoen voor de sauna én thuis | Comvie

De traditionele badjas herkennen we vaak aan het badstof, de sjaalkraag en de opgestikte zakken. In de loop der jaren zijn onze collecties verrijkt met vele soorten materialen, modellen en dessins. Een kimono is feitelijk een badjas zonder sjaalkraag of capuchon, een strakke kraag die in een V-vorm loopt. Dat ziet er trendy uit en draagt ook prettig. Onze inkopers hebben er voor gekozen om een grote collectie badstof-katoenen kimono’s op te nemen in onze collectie. Deze zijn van het toonaangevende label ‘Comvie’. Er is voor dit merk gekozen omdat de kimono’s betaalbaar zijn, multifunctioneel en leverbaar in trendy kleuren (ook gave natuurtinten). Een badjas of  kimono's kunt u eigenlijk op vele momenten dragen. Na het opstaan, tijdens het tv kijken, na een douche, tijdens chillmomenten of in de sauna. Met een katoenen kimono zit u eigenlijk altijd goed wegens de fijne eigenschappen van katoen. Katoen neemt namelijk goed vocht op, ventileert goed en heeft een sneldrogend effect. Dat maken de mooie kimono’s van ‘Comvie’ multifunctioneel. Een goede keuze dus. Mocht u liever een zeer luxueuze kimono van badstof kopen? Dan is een kimono van Cawo een geweldig idee. Deze kimonomodellen maken direct indruk met de geraffineerde details en de hoogwaardige materialen.

satijnen-kimono-personaliseren

Voel je classy in de satijnen kimono’s van Satin-Luxury

De betoverend mooie  satijnen kimono's van Satin-Luxury mogen niet onopgemerkt blijven in dit blog. Voor dames hebben we beeldschone kimono’s van glanzend satijn, met of zonder sierlijke ruffles. Als we iets doen bij badjas.nl doen we het goed, dus u heeft de keuze uit meer dan tien hippe kleuren. Van romantisch rood tot chique zwart. De kimono’s van het luxe ogende label zijn ook leverbaar met mooi dessin van vlinders of een stoere panterprint. Ziet u uzelf al zitten in uw kimono met uw geliefde bij de openhaard? Een heerlijke rode wijn en een kaasplankje en uw avond kan niet meer stuk.

Personaliseren

Enne… wist u dat wij niet alleen badjassen, maar ook  dames kimono's personaliseren. Met behulp van onze makkelijke ontwerptool kunt u eenvoudig een kimono met naam of leuke tekst bestellen. U heeft naast onze standaard borduurkleuren ook de keuze uit hippe kleurtjes als neon, goud & zilver.

Kimono doen? Ja dus! Dat wordt shinen op ieder moment van de dag.