Partner afspraak bij BOL!

Partner afspraak bij BOL!

Hi! Ik ben SAS – eigenaresse van badjas.nl – en deel mijn badjasavonturen via dit leuke blog. Leuk dat u er bent trouwens. Deze ochtend had ik een partnerafspraak bij bol.com. Wij verkopen onze badjassen op badjas.nl, maar bieden onze badjassen ook via bol aan. Enige tijd geleden werd ik gebeld door onze accountmanager of één van ons het leuk zou vinden om een fotoshoot te doen voor de website van bol.com. Ik keek mijn partner Niels aan en hij voelde hier niet veel voor. Er restte niets anders dan zelf dan maar in mijn trouwe Mini te stappen met wat vrolijke badjasjes onder mijn arm. Uiteraard niet wetende wat ik moest verwachten. Ik draag nauwelijks make-up en werk het liefst met een paardenstaart, spijkerbroekie en hoodie. Toch wilde ik deze kans om voor één dag een ster te zijn niet missen. Misschien word ik wel ontdekt. Ik ben dan wel moeder van twee kids, maar ik heb nog steeds maat 36. Je weet maar nooit….

Voorbereidingen fotoshoot

Als ik terugkijk op deze dag heb ik een beetje een dubbel gevoel. Elke dag dat ik op onze bedrijfslocatie in Beverwijk ben stap ik met een tevreden gevoel binnen. Het kantoor waar ik zit heeft openslaande deuren, een stoere houten tafel, een zelf ontworpen lamp en hippe details. Ik voel me daar dagelijks eigenlijk altijd happy. Die mening veranderde bijna toen ik bij Bol binnenstapte. Wat een topbedrijf! De succesvolle vibe is eigenlijk direct voelbaar bij binnenkomst. Het flexwerken, het nieuwe werken en de dynamiek voelt prettig. Dat bedrijf ademt succes en vooruitgang. Maar goed, daar kwam ik niet voor. Ik was vandaag een beetje Doutzen Kroes, dus ik verwachtte ook dat er een visagist en/of kapper klaar zou staan voor me. Dat vermoeden klopte. Een vrolijke dame die zich voorstelde als visagiste toverde mijn gezicht om in een gezicht van een moviestar, yeahh. Het voelde als een dikke laag plamuur, maar het resultaat was wel verbluffend al zeg ik het zelf. Ik wilde meteen regelen dat zij elke ochtend naar mijn huis kwam, maar zij ging niet in dit op voorstel helaas. Ook de kapper zorgde voor een hip kapsel. Mijn haar is steil, maar werd licht gekruld en zorgde voor een romantische look met kek randje. Bovenop was het een beetje getist. Ik keek nog rond waar ik Patrick Swayze zag, want ik was wel klaar om een dansje te doen uit ‘Dirty Dancing’ met deze nieuwe look. Echter werd ik al snel uit deze dagdroom gehaald, want ik was aan de beurt.

badjas.nl blog

Badjas.nl, u bent aan de beurt…

Ik was er klaar voor: haar in de krul & mooie make-up. Toen werd ik geroepen en vond ik het eigenlijk minder spannend dan ik dacht. De rol van ster bevalt mij eigenlijk wel, dat doe ik gewoon ff. Ik had ervoor gekozen om de vrolijke  fleecebadjassen met speelse print van  Badrock mee te brengen. Deze zitten in een gave bag dus dat staat leuk voor de foto. In de brief stond dat ik effen kleding moest dragen. Dat had ik ook aan. Toen Bram de fotograaf klaar was om een foto te schieten dacht ik: waarom draag ik mijn gave panterbadjas eigenlijk niet tijdens de shoot? Dat is toch veel leuker dan mijn lichtgrijze blouse. Bram vond dat een goed idee. Ik was eigenlijk zo enthousiast over het resultaat dat ik vroeg of ik de foto’s zelf ook mocht ontvangen. Ja, omdat ik altijd als hippe chick zonder make-up door het leven ga is dit weer eens iets anders.

Na afloop vroeg ik de visagiste wel om mijn make-up weer te verwijderen. Dat voelt toch een stuk fijner. Ik was voor één dag een ster, maar ben natuurlijk gewoon Sas. De Sas, die met haar staart en hoodie helemaal in d’r sas is. Toen ik op kantoor kwam zat mijn mascara er nog op en mijn krullen zaten er ook nog in. Mijn collega vond het mooi en mijn man werd bijna weer opnieuw verliefd op me. Wat een partner dag bij Bol al niet voor moois kan brengen!

Fijne dag,

SAS.