Waarom je Relax Company niet in winkels aantreft?

relax-company-badjas

Wat leuk dat u mijn tweewekelijkse blog leest. Ik ben Sas - eigenaresse van badjas.nl- en deel alles wat ik meemaak op onze bedrijfslocatie in Beverwijk. Afgelopen weken stond in het teken van de inkoop en productieplanning van ons eigen badjassenlabel ‘Relax Company’. Deze periode stond volop in het teken van het volgen van alle fashiontrends en het organiseren van de nieuwe collectie. Dat is nog best lastig, temeer omdat het in de toekomst pas wordt geleverd. En we willen natuurlijk geen ‘nee’ verkopen of met veel te veel voorraad blijven zitten. Na meer dan 13 jaar gaat dat ons inmiddels goed af. We hebben weer gekozen voor gave trendkleuren, nieuwe ontwerpen en badjassen met een stijlvol printje. Relax Company badjassen zijn breed vertegenwoordigd in onze uitgebreide webwinkel. Badjassen van ons eigen label zijn er geliefd op badjas.nl. Relax Company biedt u namelijk betaalbare luxe. De reden is simpel: RC badjassen treft u namelijk niet in de winkel aan en hier profiteert u als klant van. We hebben geen dure marketingkosten om het merk te bouwen. RC vaart mee op het succes van badjas.nl zelf. Hierdoor blijven de RC badjassen relatief laag in prijs. Laat u verleiden door de casual & kwaliteit goede badjassen tegen een betaalbare prijs. Dat is waar we het voor doen!

Betaalbare badjassen van goede kwaliteit

Na het opstaan, aan de ontbijttafel of tijdens uw relaxmomenten is een zachte badjas eigenlijk onmisbaar. Een badjas van fleece is eigenlijk de perfecte badjas voor thuis. De meeste badjassen uit de RC collectie zijn van hoogwaardig flanel fleece. Flanel fleece is ‘s werelds meest zachte stof voor een badjas. Fleecebadjassen voelen heerlijk zacht tegen uw lichaam en bieden direct warmte. Heerlijk na een lange dag werken of studie. Relax Company haalt haar inspiratie uit de natuur. De kleuren van de badjassencollectie komen terug in de natuur. Denk aan lichtblauw, taupe, olijf & antraciet. De casual ontwerpen zijn unisex en hebben een royale sjaalkraag. De badjassen sluiten met een bindceintuur zodat u de badjas kan aantrekken totdat u het juiste comfort heeft bereikt. Ook voor kinderen is een gave badjassencollectie van het trendy label. Hoe fijn is het als u uw kind na het opstaan of tijdens het tv kijken kunt hullen in de zachtheid die het merk biedt. De kindermodellen zijn leverbaar van maat 110 t/m176. Tieners kunnen vaak al in de jongste maat voor volwassenen. 

Geef een gepersonaliseerd cadeau aan uw dierbare!

Wist u dat wij bij badjas.nl ook badjassen personaliseren ? Dat geldt ook voor de gehele collectie kinder-, heren- & dames badjassen van Relax Company. Onze professionele borduurstudio voorziet wekelijks honderden badjassen van borduring van naam of leuke tekst! Hoe het werkt? Heel eenvoudig. We hebben voor onze klanten een makkelijke ontwerptool ontwikkeld waar uw badjas met naam of leuke tekst zó mee is besteld. U heeft de keuze uit gave borduurkleuren,  ook zilver, goud en neonkleuren. Leuk voor uzelf of leuk om weg te geven als cadeau voor een speciale gelegenheid!

CHILL - RELAX- LOUNGE in een badjas van RC!

Liefs,

SAS