Waarom koos ik de naam Badrock voor ons badjasmerk?

Waarom koos ik de naam Badrock voor ons badjasmerk?

Leuk dat u mijn tweewekelijkse blog weer leest. Als eigenaresse van badjas.nl deel ik alles wat ik meemaak in mijn hectische leven. Op badjas.nl shopt u een uitgebreide collectie badjassen voor het hele gezin. Van prestigieuze labels tot budget merken. U kunt bij ons altijd rekenen op de hoge kwaliteit badjassen tegen betaalbare prijzen. Het best verkochte merk in onze uitgebreide shop is beslist: BADROCK. Sinds 2009 ben ik de trotse founder van het merk. Het voordeel voor de klanten is dat Badrock badjassen enkel online worden aangeboden. We hebben geen dure marketingkosten, omdat we de badjassen verkopen via onze eigen kanalen. Hier profiteert u als klant van. Vaak krijg ik de vraag waarom ik eigenlijk voor de naam ‘Badrock’ heb gekozen voor ons eigen label? Lees het hieronder.

Badrock betekent badjas in de Zweedse taal

Toen we net begonnen met badjas.nl kochten we onze badjassen in van verschillende toonaangevende merken. Van goedkope merken zoals Relax Company tot luxueuze badjasmerken zoals VanDijck. Toch miste we iets qua kleurrijke prints en fashionkleuren van dat moment. Als dé online aanbieder wilde we de beste zijn en een veelzijdige collectie ontwerpen. Toegankelijk, betaalbaar en van topkwaliteit. Daar hoorde nog een pakkende, trendy naam bij. Na lang brainstormen ontstond het idee om te kijken wat het woord ‘badjas’ in andere talen betekent? De vertaling in het Zweeds sprong er eigenlijk direct uit: BADROCK. Dat wordt ‘m zeiden Niels en ik eigenlijk direct tegen elkaar. We zijn begonnen met een collectie fleecebadjassen, velours badjassen & capuchon. Inmiddels is Badrock uitgegroeid door populair merk en heeft het label ook meerdere submerken. Van Badrock Kids, Badrock SPA & Badrock Baby bieden wij inmiddels ook een prachtige collectie.

Ontdek de veelzijdige badjassen collectie van Badrock

Badrock weet op unieke wijze speelse prints, hoogwaardige materialen & trendy kleuren te combineren. Bent u een casual type en bent u op zoek naar een multifunctionele badjas? Kies dan voor een badjas van katoen in een effen kleur. U heeft de keuze uit velours-katoenen badjassen en badstof-katoenen badjassen . U heeft van beide soorten keuze uit 9 frisse kleuren. De velours-katoenen collectie oogt luxe en is voorzien van een sjaalkraag. De badstof-katoenen collectie is voorzien van stoere capuchon. Een badjas van katoen kunt u tijdens iedere gelegenheid gebruiken. Thuis of in de sauna. Bent u op zoek naar een zachte, comfortabele fleecebadjas voor thuis? En in kek printje? Dan heeft Badrock een veelzijdige collectie fleecebadjassen met gave prints: panter, strepen, stippen of sterren. We hebben het allemaal. En dat tegen betaalbare prijzen. Badrock bewijst maar weer dat luxe betaalbaar kan zijn!

Liefs,SAS