Trend van deze winter: thuistrui!

plaid met mouwen - fleecedekens met capuchon

Leuk dat jullie mijn blog weer lezen. Ik ben SAS – eigenaresse van badjas.nl – en neem u graag mee in de wereld van badjassen. Als er een artikel in onze collectie zit die CHILLEN schreeuwt, dan is het de thuistrui (lees: plaid met mouwen) wel! De plaid met mouwen is overgewaaid uit Amerika en is een soort oversized fleece deken met hoodie van zacht fleece. In tegenstelling tot een badjas kunt u de thuistrui c.q. plaid met mouwen over uw hoofd heen trekken. Heerlijk met opgetrokken benen wegkruipen in een thuistrui is ultiem genot. Misschien wel bijna noodzaak trouwens. In deze hectische tijden, de hoge energieprijzen en druk van de maatschappij is het essentieel om me-momentjes in te lassen. Dan is de thuistrui hét ideale kledingstuk. Effen of printje? Met of sherpavoering? Wij hebben het allemaal op badjas.nl, de leukste badjaswinkel van Nederland.

 

snuggie-met-hoodie-panterprint

Chillen in een comfy plaid met mouwen

Een plaid met mouwen of thuistrui is een feelgood outfit die optimaal warmte & comfort biedt tijdens uw relaxmomenten. De hoodie zorgt voor extra behaaglijkheid en de koukleumen onder ons kunnen hun handen warmen in de grote kangoeroebuidel. De thuistrui is een aanwinst voor uw garderobe en is te gebruiken voor tal van activiteiten. Netflixen, cocoonen, gamen, hangen, tv kijken of nog even buiten zitten is namelijk nog fijner in een thuistrui of plaid met mouwen. Chillen maar!

Nu ook dieren plaids met mouwen voor kids

Het is uniek in Nederland dat wij thuistruien/plaids met mouwen voor kinderen hebben! En ook niet de minste. We hebben voor uw zoon of dochter waanzinnig leuke dieren plaids met mouwen. Een thuistrui met dino’s, haaien, tijgerkop, alpaca, honden of katten: wij hebben het allemaal in onze uitgebreide webwinkel. De gave ontwerpen maken indruk door de speelse prints, maar ook door de warmte die de plaid met mouwen for kids bieden. Ook met de hoge energieprijzen is het essentieel dat uw zoon of dochter ook lekker warm blijft. Kruip met uw dochter of zoon achter de pc en shop een betaalbare thuistrui voor het hele gezin!

 

thuistrui-kinderen

 

Bekijk de betaalbare collectie thuistruien van Badrock

De luxe gevoerde thuistruien zijn van het betaalbare label ‘Badrock’. De overige collectie thuistruien is gemaakt van hoogpolig coral fleece en biedt eveneens optimaal warmte & comfort. De dieren plaids met mouwen zijn er trouwens voor moeder & dochter. So cute!

De musthave voor komende winter is beslist de thuistrui! Klik hier voor onze ruime collectie.