Wat gaan we doen aan de hoge energierekening?

plaid met mouwen - fleece deken met mouwen

Hi, leuk dat u mijn blog weer leest. Ik ben Sas - eigenaresse van badjas.nl - en maak me soms best zorgen over de wereld  waar we in leven. De hogere energieprijzen roepen veel negatieve reacties in de maatschappij. Dat is ook niet zo vreemd. Het wordt voor mensen steeds moeilijker om maandelijks rond te komen. Met name voor mensen met een wat kleinere beurs hebben wij bij badjas.nl te doen. Daarom wijd ik hier nu even een blog aan. Er is zeker een connectie tussen onze webwinkel en de stijgende energiekosten. Wij denken graag met u mee hoe we uw leven in deze tijd wat behaaglijker kunnen maken. Dat kan met één van onze comfy badjassen of thuistruien. Lees hieronder meer.

 

 

snuggie-volwassene

 

Zet de kachel twee graden lager

De overheid verzocht ons om massaal de thermostaat twee graden lager te zetten. Dit zou per graad ongeveer 7% schelen in de kosten. Echter zou dit alleen gelden als alle scholen, huishoudens en ziekenhuizen hier ook aan zouden houden. Volgens onderzoek bleek het trouwens 6.6 % schelen in de kosten míts iedereen zich eraan houdt. Dit is natuurlijk moeilijk meetbaar, maar alle beetjes helpen denken we dan maar. Ons advies om dit toch te doen, helemaal als u al alle eindjes aan elkaar moet knopen.

 

 

Douche minder vaak en minder lang

Naast het lager zetten van de thermostaat worden we ook geadviseerd om niet langer dan vijf minuten te douchen. En dan ook het liefst niet elke dag. Zelf vind ik niets lekkerder dan na een lange dag werken even de dag te overdenken tijdens een lange douchesessie. Ik kan me dan ook voorstellen dat veel mensen het dan ook vervelend vinden om genoodzaakt korter en minder te douchen. Mochten de financiën het niet toelaten is het toch raadzaam om minder te douchen. U wilt immers niet gestresst en met financiële problemen door het leven gaan.

Shop een warme badjas van fleece of plaid met mouwen | Warm & comfy

Met het lager zetten van de thermostaat en door minder te douchen wordt uw leven niet bepaald comfortabeler. U zult zich verbazen over hoeveel mensen onze webwinkel bellen omdat zij met de hoge gasprijzen op zoek zijn naar een warme badjas. Een badjas van fleece is het meest behaaglijk en warm.  Warme fleecebadjassen bieden direct warmte en houden de warmte ook vast. Of u nu een dikke fleecebadjas met luxe teddyvoering shopt of een hoogpolige badjas van coral fleece: ze zijn evenwarm! Een luxe gevoerde is dikker en voelt voor veel mensen meer comfy. Ook onze  waar u helemaal in weg kunt kruipen bieden troost in deze onzekere tijden.

Groetjes,

SAS