Relatiegeschenk voor Kerst? Badjassen personaliseren!

badjas-kerst

De meest gezellige periode van het jaar nadert. Het leven lijkt in de weken ernaar toe altijd even een sprookje. De stad is versierd met kerstbomen en etalage vol luxe cadeau's fleuren de winkelstraten op. Bij ons op kantoor en het magazijn is het de drukste tijd van het jaar. Onze particuliere klanten verblijden maar al te graag hun dierbare met een prachtige heren- of damesbadjas, maar ook bedrijven zijn bij ons aan het goede adres. Onze professionele borduurafdeling is namelijk ook ingericht op het borduren van grote aantallen badjassen met bedrijfslogo. Een badjas relatiegeschenk voor kerst is betaalbaar en tevens een goede promotie voor uw bedrijf!

kerst-relatiegeschenk-badjas

Badjas met bedrijfslogo als relatiegeschenk voor Kerst

Hoe werkt het? In onze uitgebreide webwinkel zijn al onze heren- & damesbadjassen duidelijk gecategoriseerd. Onze eenvoudige (prijs)filters navigeren u makkelijk & snel naar de gewenste badjas. Ook voorzien wij al onze producten van duidelijke productspecificaties, zo weet u precies wat u uw medewerkers of klanten schenkt. Overigens garanderen wij als nr. 1 in badjassen altijd een goede kwaliteit badjassen. Onze katoenen badjassen zijn zelfs voorzien van het gezondheidsmerk Oeko-tex 100. Als u heeft bedacht welk badjas model het wordt heeft u in ieder geval een prijsindicatie. Echter geven wij op grotere aantallen uiteraard een korting. Als u het model en uw bedrijfslogo mailt naar info@badjas.nl kunnen wij zo spoedig mogelijk een scherp prijsvoorstel doen. Mocht u nu advies wensen betreft uw productkeuze of borduurpositie, neem dan contact met onze medewerker Niels Kokmeijer. Hij behandelt al onze zakelijke klanten en staat u vriendelijk te woord. Mocht u akkoord gaanmet het prijsvoorstel heeft u uw bestelling al binnen een paardagen (of zelfs 2 werkdagen) al in huis.

Badjassen personaliseren voor uw gewaardeerde klanten?

Het personaliseren van een badjas is niet enkel een betaalbaar & luxe kerstgeschenk, maar ook effectief. Al onze katoenen badjassen zijn namelijk zowel geschikt voor thuis als voor de sauna. Mocht uw relatie de badjas dragen in de sauna maakt hij of zij gelijk promotie voor uw bedrijf. Tevens zal de ontvanger dagelijks worden herinnerd aan de connectie met uw bedrijf. Badjas met logo als relatiegeschenk? Zo geregeld bij badjas.nl!