Wij krijgen steeds vaker de vraag

dikke-winter-badjassen

Leuk dat u er weer bent en mijn blog leest! Ik ben SAS en sta met trots aan het roer van badjas.nl. Om als online badjassenwinkel on top te blijven is het belangrijk om klanten van goed te dienst te zijn. Ik ben dit blog begonnen met de woorden ‘Wij krijgen steeds vaker de vraag’…..wat nu de meest  warme badjas is voor komende winter? Dat hangt natuurlijk samen met de hoge energieprijzen. Veel mensen zijn genoodzaakt om hun thermostaat lager te zetten of zelfs uit te zetten. Een comfy & warme badjas biedt dan de behaaglijkheid die u juist zo nodig kan hebben. Niet alleen om uw lichaam te verwarmen, maar ook voor een behaaglijke vibe in deze steeds minder mooie wereld. Lees hieronder meer over de perfecte chill-outfits die wij u bij badjas.nl bieden.

 

warme-fleecebadjas

 

Welke stof is het warmst voor een badjas

Laten we beginnen met ’s werelds zachtste stof voor een badjas, dat is beslist fleece. Ook zijn de meest warme badjassen gemaakt van fleece. Fleecebadjassen bieden namelijk direct warmte zodra u deze om u heen slaat. Dit in tegenstelling tot katoenen badjassen. Katoen neemt pas na langere tijd de temperatuur van uw eigen lichaam aan. Als u op zoek bent naar een warme badjas is ons advies dan ook om een badjas van fleece te shoppen. Er zijn drie soorten fleece op de markt; flanel fleece, coral fleece & polar fleece. Polar fleece is kort geschoren fleece en relatief dun. Flanel fleece is een hoogwaardig fleecesoort welke korte haartjes heeft. Coral fleece is hoogpolig en biedt net zoveel warmte & comfort als flanel fleece. Fleecebadjassen bieden wij u uiteraard in verschillende uitvoeringen. De één wordt enthousiast van een gave roze fleecebadjas en de ander wordt weer blij van een panterprintje. Ook badjasmodellen in natuurkleuren of pasteltinten is terug te vinden in onze verrassende collectie. Neem in deze hectische tijden regelmatig een relaxmomentje voor uzelf en kruip en droom lekker weg in uw nieuwe aankoop. Welke badjas draagt u nu in de winter? Deze vraag krijgen we ook vaak bij badjas.nl. Badjas.nl heeft op al uw badjas vragen het antwoord!

 

dames-fleecebadjas-kopen

Dikke badjas van fleece of fleece plaid met mouwen

Misschien heeft u het in de fashionbladen al voorbij zien komen; de thuistrui, huggle hoodie of fleece plaid met mouwen. De chill-outfit van dit moment. Naast een veelzijdig assortiment dikke badjassen shopt u bij ons namelijk ook gave fleecekleden met capuchon en mouwen. En uniek in Nederland: wij hebben dieren plaids met mouwen voor kids. Daar wordt ieder kind gelukkig van!

Groetjes,

SAS