Grappige badjas momenten

Een moment in uw badjas. Een badjas is een gepast en gemakkelijk kledingstuk voor elk moment van de dag. Wij van badjas.nl hebben badjassen voor iedereen. Of u nu jong of oud bent, dik of dun, groot of klein; het komt allemaal aan bod in ons badjassen assortiment. Wij gunnen namelijk iedereen een heelijk & ontspannen badjas-moment

De 6 meest grappige badjas momenten

#1 Badjas Hooligans
Wanneer je aan een badjas denkt, dan denk je toch vooral aan knusse momenten, warm onder de douche vandaan of nog even lekker in badjas op de bank. Maar een badjas kan natuurlijk ook leuk zijn! 
Jaren geleden maakte een vriendengroep, genaamd "badjas Hooligans" het terrein van één van de grootste festivals van Nederland onveilig. In hun custom made badjassen zwierven zij rond om hun evangelie te verspreiden. Vooral lekker in je badjas rondlopen als je daar zin in hebt!
Het is naar ons idee altijd een goed moment voor een badjas. Geniet dagelijks van een badjas uit onze collectie. Wij bieden een badjas voor iedereen. Jong & oud, dik & dun, klein & groot; het komt allemaal aan bod. Want iedereen gunnen wij een heerlijk badjas-moment.

#2 De supermarkt
Maar er zijn ook andere situaties die een lach op je gezicht brengen. 
Supermarkten hebben vaak spaaracties, ook wel eens voor een badjas. Leuke actie, maar hoe weet je dan welke maat je moet hebben? Ik werd eens aangesproken door een meneer of ik bezwaar had even een badjas te passen. Ik had dezelfde lengte als zijn vrouw en hij wilde met de juiste maat badjas naar huis gaan. Daar sta je dan midden in een supermarkt Badjassen van BADJAS.NL - een slimme keuze te passen!

#3 Monsters&Co.
Ook thuis kunnen er leuke badjas situaties voordoen. De moeder van een vriendin vroeg voor kerst om een badjas, ze wilde iets fleurigs en kreeg een badjas in de kleuren van Monsters&Co. Nu loopt er in dat huis elke ochtend een Sully door het huis! Zou deze Sully er ook in slagen om kinderen bang te maken? Of waan jezelf een echte superheld in één van onze "helden badjassen". Een Batman badjas of een Supervrouw badjas? Online badjassen kopen, bij de nummer 1 in badjassen: badjas.nl!

#4 Krantje halen badjas met krant
Veel mensen lopen in de ochtend ook lekker in hun badjas en pantoffels even naar buiten, krantje uit de brievenbus halen om vervolgens lekker wakker te worden. Wat nou als je nog half in slaap bent en niet door hebt dat het flink gesneeuwd heeft? Dan sta je wel even gek te kijken als er net een sneeuwschuiver langs komt en nog even een extra berg sneeuw over je pantoffels schuift. Gelukkig is een badjas heerlijk warm. Men haalt de termen badjas en ochtendjas vaak door elkaar. Er is alleen geen verschil tussen beide. Er wordt slechts het moment waarop je de badjas draagt mee aangeduidt. Een ochtendjas voor de ochtend en een badjas voor na een douche of bad.

#5 Rockstar
Soms ben je in een goede bui, je hebt net een fantastisch concert gegeven onder de douche. Maar ook na het douchen heb je er nog zin in. Je wikkelt je lekker in je badjas, loopt naar de woonkamer om daar al dansend je fictieve publiek nog een mooie toegift te geven. Tijdens een perfecte pirouette ontdek je ineens dat je de gordijnen nog niet hebt gesloten en je kijkt recht in de ogen van je buurvrouw die net haar hond aan het uitlaten is. Oeps!

# Dag buurman
En dan heb je uiteraard nog het moment dat je juist een ander per ongeluk betrapt in badjas. Die ene nette buurman zie je ineens sexy poses uitoefenen in zijn badjas, ook hij is vergeten de gordijnen te sluiten. En hij staat natuurlijk niet in een lange badstoffen badjas. Maar een badjas die eigenlijk net niet kan, te kort, te fluweel, te Hugh Hefner. Probeer je buurman dan de volgende keer maar eens op een normale manier te begroeten!

Denkt u aan een badjas, denkt u aan warm & knus. Maar een badjas kan natuurlijk ook leuk zijn. Badjas.nl: het online badjassen adres. Uw badjas laten borduren ? Geen probleem. Wij garanderen een mooi & blijvend resultaat.